Futbol en estat pur entre els dos millors

0
logo_olimpic

Assolellada tarda al Municipal de Campdevànol, on s’enfrontaven els dos millors equips de la categoria, empatats a punts en el primer lloc de la classificació, i que va acabar en taules en un partit vibrant. Els locals es van avançar primer al marcador però el pitxitxi Alberto Garcia va empatar abans d’arribar a la mitja part i el resultat ja no es va moure. Molta va ser la gent de la Garriga que es va desplaçar fins al Ripollès per a donar suport a l’Olímpic en aquest matx tan important.

Així, la classificació la segueix encapçalant el Campdevànol –únic equip invicte- gràcies a la diferència de gols amb l’Olímpic, que també té 62 punts.

JORNADA_26_Fitxa_olmpicLa primera part començà amb molt de respecte mutu i amb un Olímpic una mica angoixat que no trobava el seu lloc al camp i li era difícil imposar el seu joc de toc.

D’aquesta manera, al minut 12, arribaria la primera ocasió del partit quan Padrós xutà per sobre de la porteria defensada per Gerard Mascaró. Era el primer avís.

Un minut després, al 13, el golejador local Rota marcà el primer gol del Campdevànol i el número 23 del seu compte particular a l’aprofitar una indecisió en la zona defensiva de l’Olímpic després d’un rebot.

Al minut 25, el Campdevànol hagués pogut sentenciar el partit amb un xut de Padrós que atrapà un contundent Mascaró.

A partir d’aquí l’Olímpic s’espavilà i, al minut 28, Estivi es va lluir amb una espectacular xilena que sortí desviada del marc defensat per Sellas.

Al minut 35, després d’una gran jugada per la banda, Jordi Riu centrà la pilota i Alberto anotà el gol de l’empat garriguenc al rematar per sota de les cames de Sellas. Era el 22è gol del seu compte particular.

El partit no tenia treva i, al minut 36, un fort xut de Luís al centre de la porteria fou rebutjat per Mascaró amb els punys.

En la següent jugada, en el llançament del córner picat per l’esquadra ripollesa, Oller rematà de cap però Mascaró pogué atrapar la pilota sense gaires dificultats.

Així s’arribà a la mitja part amb empat al marcador. Gols marcats pels dos pitxitxis de la categoria: el ripollès Rota i el garriguenc Alberto Garcia.

A la segona part l’Olímpic sortí més ficat en el partit i pogué imposar el seu joc de toc i la seva bona qualitat.

Al minut 49, una centrada xut de Juanmi obligà Sellas a lluir-se i al 60, de nou Rota, un dels homes més incisius en atac del Campdevànol, va intentar batre la porteria vallesana, però el seu xut sortí fora per ben poc.

El partit era vistós i molt viu. Si bé l’Olímpic dominava territorialment i tenia el matx controlat, tot i que sense arribar a crear gaires ocasions de perill, el Campdevànol en qualsevol pilota llarga podia posar a prova la defensa vallesana, que sabé estar a l’alçada.

A les acaballes del partit, al minut 86, Estivi efectuà un xut molt ben dirigit, però la pilota sortí per la banda del marc defensat per Sellas. I, al minut 90, Alberto gaudí d’una gran oportunitat, però el seu remat de cap sortí desviat per poc de la porteria del Campdevànol.

Bon partit viscut a Campdevànol, amb un gran ambient i molta esportivitat per part dels dos conjunts, així com un bon arbitratge i una destacable afluència de públic, que pogué gaudir d’un fantàstic espectacle. Al final, empat a u entre els dos equips, els dos màxims golejadors de la categoria, i un gran regust de boca per a l’afició garriguenca que veié com el seu equip ho donava tot al camp alhora que realitzava un molt bon joc. Gràcies als jugadors per fer-nos sentir orgullosos del nostre club i d’aquest equip.

Desitjar-vos unes bones festes de Setmana Santa i recordar-vos que d’aquí dues setmanes ens visitarà el C.F. Calldetenes, un equip de la zona baixa contra el qual, si el nostre equip segueix amb la seva bona tònica de joc, de ben segur ens endurem els tres punts.

Sang i passió. Visca l’Olímpic!!!

Pedro Prieto i Bernabéu

JORNADA_26_resultats_i_class_olimpic

JORNADA_26_resultats_equips_olmpic

Article anteriorÀlex Valiente es postula per a Primer Secretari de la secció local del PSC de la Garriga, amb el lema “Tenim futur”
Article següentDues jornades que comprimeixen els primers llocs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.