Dues jornades que comprimeixen els primers llocs

0
Jornada_19

Han passat gairebé quatre setmanes des que vàrem analitzar per última vegada la Lliga d’Hivern de Futbol Sala i, en aquests dies, les coses s’han posat més disputades als primers llocs de la classificació, sobretot després de la nova punxada del Tramonto davant TJ Automoció, que escala posicions a cop de guanyar els equips més perillosos del campionat.

D’aquesta manera, l’avantatge que tenien sobre Moya i Little Italy es veu reduïda de quatre a tan sols un punt, doncs cap dels dos més immediats perseguidors han afluixat i han resolt els seus partits amb victòria. I tot plegat sense oblidar Coemmo.com, que no renuncia a res i segueix a l’aguait amb 43 punts però amb un partit menys.

Segons es pot veure en la última taula classificatòria oficial, doncs, les tres primeres posicions estan separades per tan sols un punt –cal tenir en compte que el Tramonto perd aquest partit aplaçat contra TJ– i el quart és Coemmo, mentre que TJ puja posicions en detriment d’Assessoria, que està de capa caiguda i ja ha baixat fins la setena posició, amb 33 punts. Cafeteria Ca n’Illa segueix un punt per sobre seu, mentre que el Sàhara està un per sota. Tanca la classificació del Grup A El Trull, amb 30 punts.

El Grup B

La segona meitat de la taula segueix el seu curs i ara l’encapçalen, amb 29 punts, els Black Mambas, que en el seu últim partit van golejar per 9 a 1 al Tagamanent. El Pont de Can Noguera té un partit menys i és a tres punts dels Mambas, mentre que l’Illot es despenja lleugerament amb 25 punts. A aquests últims els segueixen El Cau a una distància remarcable de nou punts, seguits de Believit, amb 13 i el Barla amb 12. Tanquen la classificació el Nostradamus, amb 9 punts, el Tagamanent, amb 4, i Kalypolis, amb 1 punt.

Article anteriorFutbol en estat pur entre els dos millors
Article següentQuè hi fan aquest cap de setmana a l’Alhambra?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.