Premi a la soprano garriguenca Elisabeth Bulbena

0
ElisabethBulbena_02

La soprano garriguenca Elisabeth Bulbena i Vela (La Garriga, 1987) va guanyar el primer premi en la categoria de Recital de Cant del Ruislip-Northwood Festival a Londres el passat dissabte 17 de març de 2012. També va ser conseqüentment guardonada amb el trofeu a la millor interpretació de totes les categories i va ser convidada a formar part de la final del Festival en el concert del dia següent. El diumenge 18 tingué lloc el Concert dels guanyadors de trofeus de totes les categories i instruments en el qual l’Elisabeth va ser escollida com a guanyadora de la Milliscent Ward Rose Bowl Cup, el trofeu principal del Festival-Competició londinenc. Bulbena viu a Londres des de fa sis anys on compagina la seva carrera i docència musicals.

El cap de setmana anterior a les competicions professionals (10-11 Març), nou dels seus alumnes van guanyar medalles en el Festival per a nens i joves estudiants de música, en un concurs que va aplegar més de cent cinquanta joves. En la categoria menors de vuit anys, el primer, segon i tercer premi van ser donats a alumnes de la cantant i pianista.

Elisabeth Bulbena oferirà un recital de cant i piano el proper 27 de maig al Teatre de la Garriga.

Article anteriorVentura Pons i Jaume Cuspinera reestrenen “Any de Gràcia” al Cinema Alhambra
Article següentReunió de l’ANC de la Garriga, aquest dimecres
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.