L’Olímpic la Garriga torna les coses al seu lloc

0
logo_olimpic

La tarda de dissabte va ser assolellada al Municipal de la Garriga, on l’Olímpic aconseguí una victòria primordial per les seves aspiracions d’ascens davant del Roda de Ter en un partit que es preveia molt difícil després de l’empat a un del partit d’anada.

Aquests tres punts situen novament l’Olímpic colíder de la categoria després de l’empat a zero del Campdevànol al camp del Vic Riuprimer. Ara, doncs, comparteixen la primera posició empatats a 61 punts a l’espera del decisiu partit del cap de setmana vinent, en terres ripolleses, quan s’enfrontaran amb la intenció de deixar tocat el seu rival en la ferotge lluita per l’ascens de categoria.

Pel que fa al contundent 4 a 1 d’aquest cap de setmana, el partit comença com de costum, amb un Olímpic intentant desplegar el seu joc creatiu, però sense arribar a aconseguir-ho del tot, essent més resolutiu que no pas espectacular.

Fitxa_olmpic_JORNADA_25Així, al minut 18, Tony Castillo, després d’una gran arribada per la banda, veié el porter avançat i de vaselina  obrí el marcador i la llauna per l’equip garriguenc. Era el primer gol de la jornada i l’1 a 0 a favor dels locals, però no seria l’únic dels primers quaranta-cinc minuts, doncs un gran Estivi, amb una espectacular volea que es colà per l’escaire del porter Robles, posava el 2 a 0 al marcador abans d’encaminar-se cap als vestuaris.

Així arribàvem al descans amb un bon resultat pels interessos garriguencs que, tot i així, no es relaxaren i ampliaren encara més el marcador a la segona part. En tot moment l’Olímpic fou amo i senyor del partit.

La segona part, doncs, començà amb un Olímpic que, amb 2 a 0, no es refiava gaire del resultat. Sortiren a pressionar el rival i així, només començar la represa, Joel feia el 3 a 0 després d’un refús de la defensa rodenca. Semblava el gol de la tranquil·litat i la sentència.

Al minut 58, però, Carrera batia a el porter Mascaró i retallava distàncies per l’equip osonenc, intentant donar una mica d’emoció a un matx que l’Olímpic tingué controlat en tot moment, ja que el Roda no inquietà mai la porteria defensada per Mascaró.

Vint minuts després del gol del Roda de Ter, al 78, Borja feia el quart i últim de la tarda després d’un refús del porter, afusellant-lo a boca de gol.

Tot semblava dat i beneït però, al minut 82, l’Olímpic es quedava amb deu jugadors per la rigorosa expulsió per doble groga de Carlos Granados. Tot i així, els garriguencs van seguir controlant els minuts finals sense massa problemes.

Així doncs, bona i treballada victòria de l’Olímpic, que permet a l’equip de Tony Cruz sumar tres punts d’or per seguir lluitant per l’ascens i que, després dels quatre gols marcats, els consolida com l’equip més golejador de la categoria, amb un total de 73 en 25 jornades.

Pedro Prieto i Bernabéu

Resultats_i_class_olimpic_JORNADA_25

resultats_equips_olmpic_JORNADA_25

Article anteriorRecital amb motiu del Dia Mundial de la Poesia a la Garriga
Article següentLa CUP fa una crida a la vaga general
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.