L’alegria dura poc a l’Olímpic

0
logo_olimpic

Després de les bones notícies de la setmana passada pel que fa als resultats del Grup 5 de la Tercera Catalana, que van afavorir clarament les aspiracions de l’Olímpic i el van situar colíder amb el Campdevànol –al marge de la diferència de gols-, aquesta setmana els garriguencs han punxat inesperadament contra l’Olvan, tercer classificat per la cua d’aquesta lliga, després d’empatar a dos gols.

El Campdevànol, per la seva banda, no va punxar a casa contra el Gurb (12è classificat) i torna a gaudir d’una distància de dos punts respecte els seus perseguidors. D’aquesta manera, el líder té 60 punts i l’Olímpic la Garriga 58, a manca encara de deu jornades perquè s’acabi aquesta emocionant temporada.

 

Resultats_i_class_olimpic_JORNADA_24

resultats_equips_olmpic_JORNADA_24

Article anteriorDerrota en copa del Sènior Femení
Article següentVentura Pons i Jaume Cuspinera reestrenen “Any de Gràcia” al Cinema Alhambra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.