Estrena del web www.lagarrigavilatermal.com

0
presentacio_la_garriga_vila_termal_S_cucurella_M_Bud_M_C_Blanch

El proppassat dimarts 20 de març  es va presentar el web www.lagarrigavilatermal.com a Termes La Garriga .

La Sra. Meritxell C. Blanch, directora de Termes La Garriga va donar la benvinguda als assistents alhora que augurava un futur prometedor al nou web per a la promoció del termalisme a la Garriga. El Sr. Santiago Cucurella, director de la Fundació Universitària Martí l’Humà, va exposar breument les línies estratègiques del programa “Patrimoni i turisme responsable”, a partir d’una de les propostes del qual ha nascut el portal que ahir es presentava.

Finalment la Sra. Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, va remarcar la importància de iniciatives com aquesta per al desenvolupament local i els projectes de nova emprenedoria al voltant del lleure i els productes locals.

El web presenta diversos paquets adreçats al turista cultural: un consumidor interessat en “allò que les persones fan, incloent-hi la cultura, l’art, l’arquitectura, els esdeveniments festius, els museus, els llocs històrics i patrimonials; en definitiva que vol experimentar “la vida dels llocs”. En el cas de la Garriga el termalisme i el modernisme.

La Garriga Vila Termal neix en quatre llengües: català, castellà, francès i anglès, per arribar al turista autòcton interessat en consumir productes de turisme responsable i de qualitat i al turista que visita la ciutat de Barcelona, i que en molts casos repeteix la visita a la ciutat i vol conèixer l’entorn.

Per a més informació podeu visitar: lagarrigavilatermal.com

 A la fotografiaasseguts a la taula: Sr. Santiago Cucurella, director de la FUMH i Sra. Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga. Dreta: Sra. Meritxell C. Blanch, directora de Termes la Garriga.

Article anteriorSI presenta els Pressupostos per a l’Estat Propi
Article següentEl Mercat de la Cultura de la Garriga comença a caminar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.