Estrena del web www.lagarrigavilatermal.com

0
124

El proppassat dimarts 20 de març  es va presentar el web www.lagarrigavilatermal.com a Termes La Garriga .

La Sra. Meritxell C. Blanch, directora de Termes La Garriga va donar la benvinguda als assistents alhora que augurava un futur prometedor al nou web per a la promoció del termalisme a la Garriga. El Sr. Santiago Cucurella, director de la Fundació Universitària Martí l’Humà, va exposar breument les línies estratègiques del programa “Patrimoni i turisme responsable”, a partir d’una de les propostes del qual ha nascut el portal que ahir es presentava.

Finalment la Sra. Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, va remarcar la importància de iniciatives com aquesta per al desenvolupament local i els projectes de nova emprenedoria al voltant del lleure i els productes locals.

El web presenta diversos paquets adreçats al turista cultural: un consumidor interessat en “allò que les persones fan, incloent-hi la cultura, l’art, l’arquitectura, els esdeveniments festius, els museus, els llocs històrics i patrimonials; en definitiva que vol experimentar “la vida dels llocs”. En el cas de la Garriga el termalisme i el modernisme.

La Garriga Vila Termal neix en quatre llengües: català, castellà, francès i anglès, per arribar al turista autòcton interessat en consumir productes de turisme responsable i de qualitat i al turista que visita la ciutat de Barcelona, i que en molts casos repeteix la visita a la ciutat i vol conèixer l’entorn.

Per a més informació podeu visitar: lagarrigavilatermal.com

 A la fotografiaasseguts a la taula: Sr. Santiago Cucurella, director de la FUMH i Sra. Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga. Dreta: Sra. Meritxell C. Blanch, directora de Termes la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.