SI presenta els Pressupostos per a l’Estat Propi

0
SI_LG

Al voltant d’un centenar de persones es varen congregar a l’auditori de l’Escola de Música de la Garriga, el proppassat divendres 17 de març, per assistir a la presentació dels Pressupostos per a l’Estat Propi, de la mà del diputat Toni Strubell i de l’economista Emili Valero, en un acte organitzat per la secció local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), emmarcat en la campanya que el partit independentista ha endegat arreu del Principai i que té per nom Espanya ens roba. Tu ho penses, nosaltres ho diem. 

Ambdós ponents varen exposar una proposta alternativa als pressupostos aprovats fa poques setmanes pel govern de la Generalitat de Catalunya. Strubell va posar èmfasi en la necessitat d’uns altres pressupostos per Catalunya per tal de millorar la seva situació i de “recuperar els 20.000 milions d’euros que van a Madrid i no tornen”.

Al seu torn, l’economista Emili Valdero va indicar que si Catalunya fos un Estat independent  i, per tant, no subjecte a l’espoli fiscal a la que està sotmesa, no caldria recórrer a retallades per combatre els estralls que la crisi econòmica està provocant al país.

Fotografia: OAMC

Article anteriorEl dia mundial de la poesia a la Garriga
Article següentEstrena del web www.lagarrigavilatermal.com
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.