Professionals del patrimoni i la cultura es reuneixen a la Garriga

0
cafepatrimoni

Una vintena de professionals del món de la cultura i el patrimoni van visitar la Garriga el passat 17 de març en el marc d’una de les trobades del grup Cafès de patrimoni. Cafès de patrimoni és un projecte col·lectiu on un conjunt de persones interessades en la gestió, la interpretació del patrimoni i les noves tecnologies duen a terme esdeveniments periòdics per compartir, participar i debatre sobre el patrimoni cultural i la seva realitat a l’entorn d’un cafè.

En el cas de la Garriga, la trobada va incloure la visita al Centre de Visitants i una ruta guiada pel patrimoni històric de la Guerra Civil Espanyola. Les persones participants, que van rebre la benvinguda de representants institucionals, van fer una valoració molt positiva del treball de posada en valor i difusió del patrimoni de la Garriga.

 

Al migdia el grup es va traslladar a Can Raspall, on va celebrar un debat sobre emprenedoria i cultura. En aquesta sessió, es van poder conèixer les experiències de la gestora i comunicadora cultural Cristina Riera, membre de la junta directiva de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, i dels responsables de l ‘empresa de gestió cultural Arkpadoc. Durant el debat es va generar un intens intercanvi d’opinions a l’entorn del paper de l’administració pública en la protecció, potenciació i gestió del patrimoni, i el lligam amb les iniciatives privades.

L’objectiu de la proposta Cafès de patrimoni és la creació d’un punt de trobada on compartir projectes i idees en un entorn format per persones de l’àmbit de la gestió, conservació i interpretació del patrimoni amb la intenció de fomentar el treball en xarxa i explotar les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies. El grup Cafès de patrimoni es pot seguir a través de Twitter (@cafesdepatr) i també disposa d’un bloc (http://cafesdepatrimoni.wordpress.com).

OAMC

Article anteriorLa CUP dóna suport al vaguista de fam de Jubilats per Mallorca.
Article següentEl dia mundial de la poesia a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.