El dia mundial de la poesia a la Garriga

0
127

Dins els actes que enguany commemoren el Dia Mundial de la Poesia, que s’escau el 21 de març, el proper dissabte 24 Òmnium Cultural de la Garriga, juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, organitzen una lectura de poemes a la Placeta de Santa Isabel.

La decisió de proclamar el Dia Mundial de la Poesia va ser adoptada durant la 30a reunió de la UNESCO celebrada a París el 1999. El principal objectiu d’aquesta acció és sostenir la diversitat dels idiomes a través de l’expressió poètica.

La celebració del Dia Mundial de la Poesia és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i el Centre Unesco de Catalunya (UNESCOCAT).  Els actes commemoratius s’organitzen a través dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta ocasió, es llegiran poemes de Narcís Comadira, del qual celebrem el setantè aniversari, i que ha escrit un poema especial per a la diada que ha estat traduït a una vintena de llengües. Intervindran en la lectura alumnes de l’Oficina de Català a la Garriga, els quals, a més a més, llegiran un poema en la seva llengua original: àrab, castellà, portuguès, hawaià, flamenc i alemany.

Dia Mundial de la Poesia a la Garriga

Dissabte 24 de març

18,30h Placeta de Santa Isabel

Oriol Ramon

Secretari d’Òmnium Cultural de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.