Reunió informativa del Mercat de la Cultura per a artistes de la Garriga

0
pintura

L’Ajuntament convoca les persones artistes i creadores del municipi el proper dimarts 20 de març en una trobada informativa on es presentarà el projecte del Mercat de la Cultura de la Garriga. L’acte es farà a les vuit del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El Mercat de la Cultura vol esdevenir una plataforma de llançament per a artistes locals, que gràcies a aquesta iniciativa disposaran d’un espai on poder projectar el seu art i fer-se visibles davant de programadors culturals d’arreu. L’activitat pretén donar a conèixer aquestes persones i promocionar la seva activitat amb la finalitat de donar-los accés a circuits culturals més amplis. L’objectiu és brindar a artistes locals una oportunitat perquè altres municipis, empreses o institucions comprin o contractin la seva activitat artística.

Durant els dos dies en què es desenvolupi el Mercat, previst pel cap de setmana del 29 i 30 de setembre, s’instal·laran diversos escenaris a diferents punts del poble, que es dividirà en cinc espais (arts musicals, arts escèniques, arts plàstiques, arts literàries, arts tradicionals i arts visuals).

La reunió informativa de dimarts 20 de març és oberta a totes aquelles persones artistes de la Garriga interessades a participar a la iniciativa. A l’acte s’explicarà amb detall quines seran les característiques i les condicions del Mercat de la Cultura. El termini per a les inscripcions finalitzarà el proper 1 de juny.

OAMC

Article anteriorNomés la diferència de gols impedeix el liderat de l’Olímpic
Article següentEstrena de la pel·lícula Any de Gràcia, de Ventura Pons, a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.