La Toscana està servida

0
Logo_Etrria_02
El Restaurant Etrúria ens convida a entrar al seu obrador oferint un taller de cuina per apropar-nos a la gastronomia d’aquesta regió d’Itàlia plena d’història i tradició.
A partir del proper 10 d’abril la cuina de l’Etrúria encendrà el seus fogons per ensenyar-nos les tècniques i l’estil d’alguns del plats tradicionals de la Toscana. Amb el nom “la Toscana està servida” la seva xef Conxeta Rocher i Geli ens anima a conèixer la seva tradició culinària i també a aprendre a confeccionar alguns dels seus plats. Amb una part teòrica i una part pràctica el taller promet dues hores ben aprofitades, on els components del grup adquiriran una base de coneixements de la seva història i productes més reconeguts, així com també podran (de forma alternativa) participar directament en la elaboració dels plats. En total deu plats del seu receptari popular.
El taller inclou cinc sessions, de dues hores de durada: dos el mes d’abril (els dimarts 10 i 24), dos el mes de maig (els dimarts 8 i 22) i un el mes de juny (el dimarts dia 5).
Podeu veure les bases del taller, així com el programa de cada una de les sessions a la web www.restaurant-etruria.cat, a l’enllaç de la seva pàgina “Taller de Cuina”.
Sis mesos després de la seva obertura, el Restaurant Etrúria (ubicat a la Ctra. Nova, 50 A de La Garriga), especialitzat en cuina toscana i catalana, ha aconseguit apropar als seus clients els gustos més arrelats de la tradició i la cultura de la cuina d’aquesta emblemàtica regió d’Itàlia, així com també ens ofereix a través dels seus plats tots els sabors que ens agraden de manera instintiva, els sabors retrobats de la nostra cuina catalana.

El Restaurant Etrúria ens convida a entrar al seu obrador oferint un taller de cuina per apropar-nos a la gastronomia d’aquesta regió d’Itàlia plena d’història i tradició.

A partir del proper 10 d’abril la cuina de l’Etrúria encendrà el seus fogons per ensenyar-nos les tècniques i l’estil d’alguns del plats tradicionals de la Toscana. Amb el nom La Toscana està servida” la seva xef Conxeta Rocher i Geli ens anima a conèixer la seva tradició culinària i també a aprendre a confeccionar alguns dels seus plats. Amb una part teòrica i una part pràctica el taller promet dues hores ben aprofitades, on els components del grup adquiriran una base de coneixements de la seva història i productes més reconeguts, així com també podran (de forma alternativa) participar directament en la elaboració dels plats. En total deu plats del seu receptari popular.

El taller inclou cinc sessions, de dues hores de durada: dos el mes d’abril (els dimarts 10 i 24), dos el mes de maig (els dimarts 8 i 22) i un el mes de juny (el dimarts dia 5).

Podeu veure les bases del taller, així com el programa de cada una de les sessions a la web www.restaurant-etruria.cat, a l’enllaç de la seva pàgina “Taller de Cuina”.

Sis mesos després de la seva obertura, el Restaurant Etrúria (ubicat a la Ctra. Nova, 50 A de La Garriga), especialitzat en cuina toscana i catalana, ha aconseguit apropar als seus clients els gustos més arrelats de la tradició i la cultura de la cuina d’aquesta emblemàtica regió d’Itàlia, així com també ens ofereix a través dels seus plats tots els sabors que ens agraden de manera instintiva, els sabors retrobats de la nostra cuina catalana.

Restaurant Etrúria

Article anteriorToni Strubell i Emili Valdero, el dissabte a l’Auditori de l’Escola de Música
Article següentCampanya de donació de sang al CAP
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.