Estrena de la pel·lícula Any de Gràcia, de Ventura Pons, a la Garriga

0
Any_de_Grcia

La Garriga acollirà, el proper dijous 22 de març, l’estrena especial de l’última pel·lícula de Ventura Pons, Any de Gràcia. El film es projectarà a les nou del vespre al Cinema Alhambra, en una sessió que comptarà amb la presència de Pons, l’actor Ricard Farré i el garriguenc Jaume Cuspinera, coguionista de la pel·lícula. L’acte inclourà una presentació institucional i, després de la projecció, es farà un col·loqui amb el públic assistent.

Any de Gràcia està protagonitzada per Rosa M. Sardà, Oriol Pla, Amparo Moreno, Santi Millán, Ricard Farré i Diana Gómez, entre d’altres actors catalans. Durant el seu rodatge, diverses escenes de la pel·lícula es van enregistrar a la Garriga, en escenaris tan diversos com l’estació de tren o els afores del municipi.

El film narra la història d’un noi de vint anys, en David, que arriba a Barcelona tot buscant una oportunitat. El jove topa amb la Gràcia, una dona de més de seixanta anys que li ofereix una habitació a canvi de companyia i atenció.

OAMC

Article anteriorReunió informativa del Mercat de la Cultura per a artistes de la Garriga
Article següentMor Joan Roca Miralles, fundador i ànima d’Autisme la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.