Projecte Mexcla’t organitza un concert solidari

0
concert_solidari

El proper divendres 16 de març l’entitat garriguenca Projecte Mexcla’t torna a organitzar el Territori Jove, un concert solidari que enguany té l’objectiu de recaptar diners per l’Associació per la Salut Mental El Far, de la Garriga.

El Territori Jove d’enguany començarà a les 23.30 h. al pavelló de Can Violí, amb l’actuació del grup de versions Hotel Cochambre, que portarà el seu Cucaracha Tour 2012, que ja han estrenat amb un gran èxit. Els Hotel Cochambre han volgut, així, col·laborar amb un projecte social a partir del qual l’Associació El Far, ofereix un servei necessari.

Els Hotel Cochambre és un grup de versions que, a partir del seu espectacle, fan que el públic participi activament. Així, tota la seva actuació es converteix en un diàleg festiu entre els membres del grup i el públic.

Des de l’Entitat Projecte Mexcla’t, organitzadora d’aquest esdeveniment, amb la col·laboració de l’Àrea de Dinamització Cultural de l’Ajuntament de la Garriga, s’ha volgut buscar un grup que pogués captivar a grans i joves per tal que fos un concert familiar, ja que l’objectiu que perseguim és poder fer activitats per a tots els garriguencs i garriguenques.

Després dels Hotel Cochambre, tindrem l’actuació de DJ Gudbit, que ha estat DJ resident a les discoteques més sonades de la comarca, com ho han estat el Blu i Privat, i que clourà el Territori Jove amb música des dels 80’s fins a l’actualitat.

El preu del concert és de 5 euros, que es destinaran íntegrament a l’Associació El Far per a poder desenvolupar un pla d’activitats dirigides als usuaris i als seus familiars.

Des de l’entitat Projecte Mexcla’t també volem destacar la col·laboració d’Èxits Managers, Bar Criteri i de Ràdio Silenci, principals col·laboradors de l’activitat.

Projecte Mexcla’t

Article anteriorÚltimes places per al curs de monitors de lleure de Setmana Santa
Article següentExposició pública de treballs de recerca
Associació de la Garriga, que té com a objectiu treballar contra l'exclusió social i organitzar activitats de lleure

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.