L’espectacle “Voces” arriba aquest dissabte al Patronat

0
Voces_01

La màgia i el teatre arriben aquest cap de setmana al teatre el Patronat de la Garriga. L’associació cultural En Escena presenta un nou espectacle, aquest cop de la mà d’en Noel Jiménez. El jove actor garriguenc, amb la col·laboració d’un bon grup d’ajudants, presenten un espectacle fora del comú. A través de la vida interior del protagonista de l’obra tothom podrà gaudir dels millors efectes màgics. No es tracta únicament d’un espectacle de màgia sinó d’una obra més completa on la interpretació i la música cercaran emocionar el públic.

L’espectacle porta més d’un any de preparació sota la direcció del jove garriguenc Noel Jiménez, acompanyat pel seu habitual grup de col·laboradors. Després de la seva participació els darrers anys en l’associació cultural “Els Dofins” de la Garriga, aquest cop ha decidit presentar un espectacle trencador, que res té a veure amb les seves darreres produccions a l’escenari. La il·luminació serà un dels elements més rellevants que donaran un major color a tots els efectes màgics i, com a novetat, Voces comptarà amb música en directe en algun moment de l’obra.

Voces, doncs, arriba al teatre del Patronat de la Garriga aquest dissabte 17 de març a dos quarts de nou del vespre. La venda d’entrades es pot realitzar el mateix dia a les taquilles del teatre o a través del Telentrada de Catalunya Caixa.      

“VOCES” Una obra, una funció diferent – Sinopsis i repartiment

Muchas veces nos empeñamos en conseguir algo, en hacer algo que todos ven que queda fuera de tu alcance, pero uno mismo se empeña en conseguirlo, puede que… que realmente todos piensen que te viene grande,  que  es un destino difícil y para muchos, imposible. Incluso que uno mismo lo llegue a pensar por unos momentos, minutos, días e incluso semanas y meses, que sí, que lo mejor es abandonar, dejar de lado un sueño, una ilusión. Quizás veas algo muy cerca, algo que está a punto de pasar o que queda poco para conseguir, pero en realidad queda mucho más lejos de lo que nadie pueda imaginar”.

Molt més que un espectacle de màgia. A més dels múltiples efectes, la historia compta amb un fil conductor de molta força. El protagonista està ansiós per aconseguir el seu propòsit, crear un espectacle de qualitat. Però oblida allò més important de la vida, viure.

Al llarg de l’espectacle el protagonista pateix símptomes d’una possible esquizofrènia,  una problemàtica mental que li farà difícil poder finalitzar la funció com ell tenia previst. La màgia i l’art d’interpretar s’uneixen en un espectacle molt especial.

Per riure, plorar, pensar i reflexionar. Voces.

 


 

Durada: 115 minuts.

Intèrprets (per ordre d’aparició): Noel Jiménez, Adrià Prado, Sergio Sánchez, Meritxell Bulbena.

Dramatúrgia, disseny de llums, projeccions, escenografia i direcció: Noel Jiménez.

Actor i màgic: Noel Jiménez 

Actors i regidors d’escena: Adrià Prado, Sergio Sánchez.

Piano: Meritxell Bulbena.

Efectes especials: Jonathan Sánchez.

Tècnic de llums: Marc Vizuete.

Fotografia: Nacho Díaz.

Article anteriorReconeixement públic a Marc Guasch per la seva carrera esportiva
Article següentÚltimes places per al curs de monitors de lleure de Setmana Santa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.