Comencen els preparatius per a la festa més popular de la Garriga

0
Cartell_Corpus_2012

Es convoca el 27è Concurs de Cartells de Corpus per anunciar la festa del 2013. L’Associació Cultural Corpus la Garriga ha obert la convocatòria per al 27è Concurs de Cartells de Corpus la Garriga per escollir el cartell que anunciarà la festa de Corpus del 2013, que culmina el 2 de juny. Trobareu les bases en aquest pdf i en aquesta pàgina, amb els cartells premiats ens els darrers anys.

Al concurs s’hi poden presentar tots els alumnes matriculats durant el curs 2011/2012 al 1r curs del cicle de formació de grau superior de gràfica publicitària de l’EMAD, escoles convidades, IES de la Garriga i també a tots els nois i noies de 16 a 25 anys.

El premi consisteix en la utilització del cartell premiat per anunciar la festa i un premi en metàl·lic de 600 euros.

El termini per presentar els originals acaba el 31 de maig. Els cartells estaran exposats al públic a la Sala Municipal d’Exposicions Andreu Dameson i Aspa des del dia 2 de juny fins el dia 10 de juny del 2012 i podran ser votats, fins el dia 9 al matí, per tots els garriguencs i garriguenques i visitants. El resultat d’aquesta votació representarà el d’un membre més del jurat oficial. El cartell premiat es donarà a conèixer el 9 de juny a les 6 de la tarda a la sala d’exposicions.

L’Associació Cultural Corpus la Garriga ha començat els preparatius per a la Festa de Corpus 2012, que tindrà lloc entre l’1 i el 10 de juny. El cartell definitiu, obra d’Alberto Pedrosa, ja està a punt després d’una petita modificació a suggerència del jurat del premi. Així mateix, s’ha començat a preparar la programació d’actes i exposicions i s’han fet els primers contactes per aconseguir bé de preu clavells i altres materials per a la festa. L’entitat també prepara la documentació per aconseguir finançament per a la festa i ha començat les primeres reunions de coordinació amb l’Ajuntament i amb la Parròquia de cara a la gran festa garriguenca del 10 de juny.

+ info a http://corpuslagarriga.jimdo.com / www.facebook.com/corpuslagarriga

 

Article anteriorL’hora de la veritat
Article següentReconeixement públic a Marc Guasch per la seva carrera esportiva
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.