L’hora de la veritat

0
Jornada_17

La dissetena i última jornada de la primera volta de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga no ha propiciat canvis rellevants a la classificació, doncs les primeres posicions no han variat i els pocs enfrontaments directes que s’han jugat ja no condicionaven el futur immediat dels equips, que ja van decidir la jornada anterior qui jugava amb el grup capdavanter i qui no aquesta segona volta.

El Tramonto, líder indiscutible, no es va deixar sorprendre per El Cau (14è, 13 punts) i li va endossar un 3 a 13 que els confirma com l’equip més golejador fins la data amb 125 gols en 17 partits –el que suposa una mitjana de més de set gols per partit- i els fa acreditar la millor diferència de gols de la primera volta de la lliga, amb un total de 100.

Seguint-los de ben a prop, a quatre punts, s’hi troben còmodament Moya i Little Italy, que tampoc afluixen. Els primers tenien un compromís exigent contra Cafeteria Ca n’Illa, cinquens classificats, però el varen resoldre amb un 6 a 3 que allunya els nois de la cafeteria de la quarta posició, que ocupa Coemmo. Little, per la seva banda, jugava el seu particular derbi contra el Bar La Plaça i va guanyar per 4 a 0, deixant novament la seva porteria a zero i proclamant-se l’equip menys golejat d’aquesta primera volta amb tan sols 22 gols encaixats. El Barla, per la seva banda, es pren molt seriosament aquesta cita anual i va ser un rival duríssim tot i el que pot semblar per la seva classificació (15è, 12 punts).

Coemmo també tenia una cita, a priori, còmode contra el Tagamanent, però el resultat de 4 a 2 demostra que no va ser un partit tan plàcid com s’esperava. Amb aquesta victòria, però, Coemmo segueix l’estela dels primers i allunya a sis punts el seu perseguidor, Cafeteria Ca n’Illa, que veu com Assessoria Congost se’ls acosta a tan sols un punt després de derrotar per 7 a 3 als joves Believit (13è, 13 punts).

TJ Automoció (7è, 32 punts), per la seva banda, es va apuntar la victòria més escandalosa de la jornada després de guanyar per 0 a 13 al cuer Kalypolis i comprimeixen encara més aquestes posicions, situant-se a un sol punt d’Assessoria.

Un dels pocs enfrontaments directes d’aquesta dissetena jornada era el d’El Trull i el Sàhara i, en aquest cas, els tres punts varen ser per als primers, després de guanyar per un ajustat 3 a 2. Aquest resultat els permet avançar-los a la classificació, escalant una posició més que deixa el Sàhara com a últim equip del grup capdavanter.

El Pont de Can Noguera i L’Illot FC jugaven un altre partit igualat que, de tan igualat, va acabar en empat a quatre gols. Va ser un matx força dur i amb moltes alternatives al marcador, en el que es van poder veure gols espectaculars, alguns sortits de les botes d’en Marc Vila.

I ja en l’últim partit de la jornada disset es van veure les cares el Black Mambas i el Nostradamus amb el resultat final de 8 a 4 a favor dels primers. El Nostradamus, tot i la minsa puntuació que acredita, demostra ser un equip força golejador, doncs ha convertit 51 gols fins la data.

Així les coses, dilluns ja es varen jugar els primers partits de la segona volta i avui divendres se’n juguen uns altres. A partir d’ara els partits seran molt més igualats i els equips més grans poden perdre punts en qualsevol dels seus enfrontaments. En farem, com cada setmana, un seguiment especial a La Garriga Digital.cat.

Calendari_segona_volta_2012

Article anteriorL’Olímpic retalla distàncies amb el líder
Article següentComencen els preparatius per a la festa més popular de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.