Les àrees d’Acció Social, Cooperació, Polítiques d’Igualtat i Salut Pública es traslladen

0
139

El trasllat de les àrees d’Acció Social, Cooperació, Polítiques d’Igualtat i Salut Pública ja ha començat. A partir de la setmana que ve aquests serveis s’ubicaran als baixos de la Biblioteca, que s’han reformat per adaptar-se a aquest nou ús.

Després de les obres, l’espai compta amb una zona de treball comú, una àrea d’atenció personalitzada i una sala d’usos múltiples. També s’han remodelat els lavabos per adaptar-los a la normativa vigent.

El trasllat d’aquests serveis municipals als baixos de la biblioteca arriba després que l’Ajuntament hagi deixat el lloguer del local de Benestar Social, al carrer de Samalús, que suposava una despesa de 30.000 euros anuals.

Fins a l’obertura del nou local el telèfon provisional de l’àrea d’Acció Social és el   647 51 95 92.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.