El tram superior del carrer Samalús es tancarà al trànsit

0
124

Segons informa VOTV, l’Ajuntament de la Garriga ha constatat que d’ençà de la reforma del centre del poble el tram superior del carrer Samalús ha hagut d’assumir  un augment considerable de trànsit rodat, amb tot els perills que aquest fet comporta, sobretot per les dimensions estretes tan de la vorera com de la via i per la seva proximitat a una zona tant transitada per vianants com és aquesta, doncs resta molt a prop de les escoles i de l’estació de tren.

Aquest fet comportarà, de retruc, un canvi de sentit en la circulació del carrer Nostra Senyora de la Salut, que esdevindrà una via d’accés al centre del poble.

Fotografia: Google maps

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.