Propera presentació de l’ANC de la Garriga

0
139

El proper divendres 9 de març, a les 19,30h. i al Teatre el Patronat de la Garriga, es presentarà l’Assemblea nacional Catalana de la Garriga, en un acte en el qual hi intervindran la Sra. Neus Portet, coordinadora de l’ANC a la Garriga, el Sr. Jordi Monreal, coordinador comarcal de l’ANC i la Sra. Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga.

Un cop acabada la presentació, es donarà pas a la representació de l’obra de teatre “Catalans a la romana”, del grup de teatre Esplai.

L’Assemblea Nacional Catalana és una organització unitària i transversal que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que l’única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi com el que tenen les altres nacions del món.

L’ANC disposa d’un full de ruta que marca el camí i una estratègia que ha de servir per eixamplar la base social de l’independentisme, amb l’objectiu d’assolir la independència l’any 2014, per vies democràtiques i pacífiques. És una entitat arrelada al territori a través d’assemblees territorials com la de la Garriga, i té la voluntat de treballar amb altres institucions com ho són els ajuntaments que s’estan adherint a l’Associació de Municipis per la Independència, i amb les entitats i organitzacions de la societat civil.

El dia 10 de març l’ANC celebrarà l’Assemblea general, al Palau San Jordi.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.