Fira d’intercanvi i reparació

0
136

Organitzada per l’Assemblea de la Garriga, el proper dissabte 3 de març, de les 10 h. a les 18h., la plaça de Can Dachs acollirà la “Fira d’Intercanvi i reparació a La Garriga”, una iniciativa que consistirà en intercanviar els objectes o roba (de cert valor, s’entén) que hom té a casa i que no fa servir, per altres que poden ser útils. Cadascú tindrà una taula i una cadira a la seva disposició per posar les seves coses i intercanviar-les com millor li sembli.

Alhora, aquesta fira gaudirà d’activitats paral·leles, que són les següents:

– Reparació d’objectes a càrrec d’alguns reparadors, que arreglaran estrips bàsics en roba, electrodomèstics, joguines…

– Xerrada de l’Ecoxarxa del Montseny a les 16h. Moneda local (Ecosenys), intercanvis, compres col·lectives, cursos, seminaris… Un projecte pioner i en expansió!

– Presentació de la versió zero de la Llista de Reparació/2a mà/Comerç alternatiu de la Garriga. Una llista amb quasi 40 llocs on pots reparar, comprar de 2a mà o adquirir alimentació ecològica i energies renovables.

– Algunes demostracions d’energia solar (cuines solars i energia fotovoltaica). Hi haurà algunes cuines solars en marxa a mode de demostració i una placa solar estarà funcionant per ajudar una mica amb el consum de la fira. Hi haurà un expert en el tema, a se li podrà preguntar i consultar durant tot el matí.

– Poesia i música (Misael Alerm i altres artistes… els artistes espontanis seran benvinguts!)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.