AECS L’Hospitalet 2 – Sènior Femení Manuel Blancafort 4

0
119

Després de la victòria d’aquest cap de setmana les noies del sènior femení es col·loquen líders! Diumenge es van enfrontar a l’únic equip que havia aconseguit guanyar-les a la lliga, l’Hospitalet, però les nostres van posar tot l’esforç i la intensitat necessària per aconseguir guanyar el partit, tot i la pressió del públic rival, que va omplir les grades del Municipal de Sant Feliu.

Les jugadores locals van començar avançant-se en el marcador després d’un potent xut de fora l’àrea però les de la Garriga no es van ensorrar i, abans que s’acabés la primera part, van aconseguir empatar i posar-se per davant en el marcador gràcies a un gol de la Mar Pujals i un altre de la Coral Lozano.

A la represa, les nostres van tenir moltes ocasions clares que no aconseguien transformar en gol però que van servir per dominar el partit. En una d’aquestes jugades, un xoc entre la portera i una de les jugadores de la Garriga va fer que l’entrenador local deixés descansar la noia lesionada i optés per jugar de cinc –amb porter davanter- quan encara quedava molt perquè finalitzés el partit. Gràcies a aquesta tàctica de joc, altre cop la Mar Pujals va aconseguir marcar dos gols més que van suposar la victòria de les noies garriguenques.

A més d’aquests tres punts aconseguits diumenge, l’equip està en plena forma i ho va demostrar també el passat dimarts jugant a casa contra el sempre difícil equip de Can Baró. Els ànims i el suport del públic van ajudar les noies a aconseguir un resultat de 3 a 1 que els permet dominar la part alta de la classificació i somiar amb l’ascens de categoria.

Noelia Losantos

ESCUT_AEE_BQ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.