AECS L’Hospitalet 2 – Sènior Femení Manuel Blancafort 4

0
Senior_femeni_01

Després de la victòria d’aquest cap de setmana les noies del sènior femení es col·loquen líders! Diumenge es van enfrontar a l’únic equip que havia aconseguit guanyar-les a la lliga, l’Hospitalet, però les nostres van posar tot l’esforç i la intensitat necessària per aconseguir guanyar el partit, tot i la pressió del públic rival, que va omplir les grades del Municipal de Sant Feliu.

Les jugadores locals van començar avançant-se en el marcador després d’un potent xut de fora l’àrea però les de la Garriga no es van ensorrar i, abans que s’acabés la primera part, van aconseguir empatar i posar-se per davant en el marcador gràcies a un gol de la Mar Pujals i un altre de la Coral Lozano.

A la represa, les nostres van tenir moltes ocasions clares que no aconseguien transformar en gol però que van servir per dominar el partit. En una d’aquestes jugades, un xoc entre la portera i una de les jugadores de la Garriga va fer que l’entrenador local deixés descansar la noia lesionada i optés per jugar de cinc –amb porter davanter- quan encara quedava molt perquè finalitzés el partit. Gràcies a aquesta tàctica de joc, altre cop la Mar Pujals va aconseguir marcar dos gols més que van suposar la victòria de les noies garriguenques.

A més d’aquests tres punts aconseguits diumenge, l’equip està en plena forma i ho va demostrar també el passat dimarts jugant a casa contra el sempre difícil equip de Can Baró. Els ànims i el suport del públic van ajudar les noies a aconseguir un resultat de 3 a 1 que els permet dominar la part alta de la classificació i somiar amb l’ascens de categoria.

Noelia Losantos

ESCUT_AEE_BQ


Article anteriorTala d’arbres al Passeig
Article següentEls pressupostos generals s’aproven al Ple de febrer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.