Tala d’arbres al Passeig

0
Arbres_Passeig_01_BQ

Els veïns que avui hagin decidit anar a fer un volt pel Passeig de la Garriga hauran vist que en el tram comprès entre el carrer Guifré i el carrer Nualart s’han talat un gran nombre dels plataners, que fa anys que hi estaven plantats. 

Aquesta ha estat una actuació ja prevista per l’Ajuntament, doncs els arbres que han estat serrats estaven malalts, amb el risc que aquest fet comporta. 

A hores d’ara, ja han estat retirats.

Bosc del Malhivern

Arbres_Passeig_02_BQEn un altre ordre de coses, però també relacionat, recentment el propietari del bosc del Malhivern hi ha realitzat una actuació per la qual s’ha serrat un tant per cent prou elevat dels arbrers (eminentment alzines) que el formen. Aquest fet respon a les recomanacions que experts forestals li van fer temps enrere, les quals feien palesa la necessitat de realitzar aquestes actuacions per la bona salut de l’indret, doncs feia més de quinze anys que no s’hi realitzava que intervenció de sanejament i, per exemple, el terra del bosc gairebé havia perdut tota la matèria orgànica i havia iniciat un procés de calcificació. 

En aquest sentit, part dels arbres talats i de la brossa extreta s’ha deixat damunt del terra esperant que la seva descomposició aporti els nutrients necessaris i, alhora, s’ha restringit el pas a algunes zones.  

Article anteriorEl VIII Cicle de Joves Intèrprets, a escena
Article següentAECS L’Hospitalet 2 – Sènior Femení Manuel Blancafort 4
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.