Temiro Dansa presenta el seu nou projecte

0
TEMIRO_DANSA_7.400_1

El proppassat diumenge es realitzà la presentació dels nous components i de la nova producció de Temiro Dansa. La companyia amb seu a la Garriga realitzà un càsting el passat mes de novembre per incorporar nous ballarins i ballarines per la realització del nou i ambiciós projecte, “7.400”.

Una obra no exempta de polèmica, ja que escenifica de manera plàstica i gens conceptual el drama de la guerra. Una visió genèrica aplicable a tots els conflictes mundials, però que pren com a escenari i referent un conflicte particularment proper: la guerra civil espanyola, amb una clara voluntat de remoure la memòria històrica.

7.400 són les víctimes que avui dia es donen com a mínim dels bombardejos que es realitzaren sobre diferents ciutats catalanes des del 1937 al 1939 per l’aviació hispana, italiana i alemanya.

Per primera vegada a la història mundial, la població civil de les ciutats es va veure sotmesa al bombardeig indiscriminat i sistemàtic d’avions militars.

Els bombardejos, els camps de presoners, l’exili, tot un seguit d’elements i situacions reflectides mitjançant la dansa contemporània i dimensionades per projeccions d’imatges i testimonis reals projectades en una gran pantalla que presideix l’escena.

Una producció amb un planter jove de nous talents que promet tractar un tema tant espinós i tant actual alhora amb la passió i l’excel·lent bagatge que Temiro Dansa i els seus directors Mireia Vilardell i Robert Salas han desenvolupat fins ara en totes les seves creacions.

La preestrena tindrà lloc el proper 12 de maig al Teatre Patronat de La Garriga.

Cia. Temiro Dansa

TEMIRO_DANSA_7.400_3

Article anteriorTres punts soferts per seguir a l’aguait del líder
Article següentEl pessebre de Puiggraciós desapareix
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.