Nou equips es disputaran el títol de campió

0
Jornada_16

A manca d’una jornada per tancar-se la primera volta ja tenim els nou equips que jugaran a la part alta durant la resta de la temporada. Aquests equips són –per ordre de classificació-: Tramonto, Moya Advocats, Little Italy Pizzeria, Coemmo.com, Cafeteria Ca n’Illa, Assessoria Congost, Sàhara, TJ Automoció i El Trull.

En l’anterior crònica vàrem parlar de la transcendental victòria del Tramonto davant Moya Advocats que els acostava una mica més al títol de lliga, però va ser l’únic partit de la setzena jornada que es va comentar. Parlem, doncs, de la resta de partits d’aquesta jornada setze.

Little Italy no va desaprofitar l’ensopegada de Moya i va endossar un 0 a 7 a Believit (13è, 13 punts) que els permet empatar a 41 punts amb ells, essent Moya qui té la millor diferència de gols i, per tant, qui ocupa la segona posició. Ambdós mantenen la distància de quatre punts respecte el Tramonto, esperant ara una ensopegada que els acosti una mica més a la primera posició.

Coemmo, per la seva banda, no accepta despenjar-se i segueix sumant punts, aquest cop, a costa d’uns indefensos Nostradamus (3 punts), que segueixen penúltims i esperen tenir més possibilitats de puntuar en la segona volta. El resultat del partit, un 8 a 1 que manté Coemmo quart a quatre punts de Little i Moya i que fa palès novament el seu gran potencial.

Si hi ha un equip que sembla en caiguda lliure les últimes jornades, aquest és Assessoria Congost. Els que temps ençà eren campions any sí, any també, ara es veuen sovint superats pels joves que pugen amb molta força i que fan d’aquesta lliga una de les de més nivell dels últims anys. Així les coses, Assessoria va patir una dolorosa golejada per 7 a 3 a mans de Cafeteria Ca n’Illa, que venia amb un extra de motivació després d’encaixar vuit gols de Little en l’anterior jornada. Aquest resultat fa que els nois de la cafeteria s’allunyin a quatre punts dels seus rivals.

El Sàhara, setè classificat amb 29 punts, tenia una cita a priori fàcil contra el cuer, el Kalypolis (1 punt) i la va resoldre sense més complicacions per 1 a 6. D’aquesta manera segueix la seva particular pugna de punts amb TJ Automoció, que també va golejar en el seu enfrontament contra El Cau per 10 a 3. Aquests 29 punts de Sàhara i TJ els apropen amenaçadorament a Assessoria, que veu com els de dalt s’allunyen i els d’abaix s’apropen cada jornada que passa.

Un altre equip que també tenia un partit important era El Trull, que només necessitava empatar per a assegurar-se la presència a la lliga de dalt. L’enfrontament era senzill sobre el paper, doncs es veien les cares amb un equip manifestament més dèbil, el Tagamanent (16è, 4 punts). Els pronòstics es van acomplir i un 0 a 10 permet els nois del Trull competir amb els millors equips de la lliga.

El Pont de Can Noguera també va disputar un bon partit contra el Bar La Plaça (15è, 12 punts), a qui va guanyar per 1 a 6. Aquesta victòria els confirma com l’equip més fort del segon grup de la lliga, amb 22 punts, i evita que el Barla avanci El Cau i Believit a la classificació, doncs havien perdut els seus respectius enfrontaments.

Tancant la jornada, dos equips en situació similar es veien les cares també a Can Violí: L’Illot FC i els Black Mambas. Els primers van caure amb estrèpit per 0 gols a 8 i cedeixen l’onzena posició als seus rivals (hi ha un error a la imatge de la classificació).

La següent jornada –la última de la primera volta- comença avui dilluns al pavelló de Can Violí amb els següents partits: El Cau contra el Tramonto (20:30h); El Trull contra Sàhara (21:20h); Assessoria contra Believit (22:10h); i Moya contra Ca n’Illa (23:00h). Divendres es disputaran al SEK: Kalypolis contra TJ Automoció (21:30h); El pont contra l’Illot (22:15h); Little Italy contra el Bar La Plaça (derbi a les 23:00h); i Black Mambas contra Nostradamus (23:45h). Tancaran la jornada Coemmo i Tagamanent, dilluns vinent a les 20:30h, al pavelló de Can Violí.

Calendari_fins_dilluns_5_de_mar_de_2012

Calendari_segona_volta_2012

Article anteriorMalhivern publica “L’educació low cost”
Article següentTres punts soferts per seguir a l’aguait del líder
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.