Rondalles a l’Auditori de l’Escola de Música, aquest diumenge

0
142

El proper diumenge dia 26 de febrer, a les set de la tarda, tindrà lloc a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de la Plaça del Silenci un concert extraordinari d’una formació musical sorgida fa més de trenta anys de l’Escola Puiggraciós de la Garriga i que manté una tradició importantíssima dins del camp de la música popular i tradicional: Rondalla Puiggraciós

La Rondalla està formada per guitarres, llaüts i bandúrries i posseeix un so harmònic i equilibrat que li permet interpretar música, ja sigui cantada o instrumental, ja sigui al voltant d’una taula o rondant per places i carrers. El seu repertori és molt ric i variat i inclou obres clàssiques, populars, cançons…

Presenta l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.