Rondalles a l’Auditori de l’Escola de Música, aquest diumenge

0
CONCERT_rondalla-1_cpia

El proper diumenge dia 26 de febrer, a les set de la tarda, tindrà lloc a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música de la Plaça del Silenci un concert extraordinari d’una formació musical sorgida fa més de trenta anys de l’Escola Puiggraciós de la Garriga i que manté una tradició importantíssima dins del camp de la música popular i tradicional: Rondalla Puiggraciós

La Rondalla està formada per guitarres, llaüts i bandúrries i posseeix un so harmònic i equilibrat que li permet interpretar música, ja sigui cantada o instrumental, ja sigui al voltant d’una taula o rondant per places i carrers. El seu repertori és molt ric i variat i inclou obres clàssiques, populars, cançons…

Presenta l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich.

Article anteriorEl Teatre programa un cap de setmana ple d’espectacles
Article següentEl Ball de Cintes i el Ball de Gitanes tornen a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.