Ignasi Simón, l’alcalde de Lliçà d’Amunt, visita Ràdio Silenci

0
Gent_del_Valles_01

Ràdio Silenci amplia fronteres oferint informació comarcal. “La construcció d’un Centre de Dia, de moment, és impossible”, així de contundent es mostrava l’alcalde Ignasi Simón a Gent del Vallès, programa dirigit i presentat per Cosme Moya, president del Grup Mediàtic Granollers. Un cop més, l’economia va ser la protagonista als estudis de Ràdio Silenci. “Construir la tercera escola bressol seria malbaratar diners”, deia Simón referint-se a diferents equipaments previstos en els darrers anys i que finalment no s’han pogut dur a terme. Tanmateix, també es va parlar de curiositats, com ara de l’etapa a l’escola de l’alcalde de Lliçà d’Amunt, on va coincidir amb Sandro Rosell.

Com és habitual a cada programa, a l’apartat de crònica informativa es va entrevistar a l’alcalde de Canovelles José Orive. Segons Orive, la Generalitat té un deute de més de 2 milions d’euros amb l’ajuntament de Canovelles. “En 7 anys com a alcalde és el primer cop que veig això, la Diputació no atén les nostres trucades”, es referia Orive al susdit deute, i als problemes amb la construcció de l’Escola Els Quatre Vents. També va intervenir a Gent del Vallès, l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, que va fer una valoració “molt positiva” de la Primera Fira de la Botifarra. Budó assegura que “pensem en repetir la fira l’any vinent”.

D’altra banda, cal dir que a Gent del Vallès s’incorpora la psicòloga i dietista Clara Medrano i completa així un equip format per Antoni Pardo, coautor de La Garriga Secreta, Adam Kirkman de Cambridge School, i Marc Querol, responsable de Ràdio Silenci.

Podeu escoltar l’entrevista durant aquesta setmana a aquest enllaç.

El programa s’emet els dilluns de 20h a 21h, a Ràdio Silenci. I els dimecres i divendres de 17h a 18h a Ràdio Caldes de Montbui.

Fotografia: De dreta a esquerra: Antoni Pardo, de La Garriga Secreta. Psicòloga Clara Medrano, la nova incorporació del programa. Ignasi Simón, alcalde de La Llagosta. I també Míriam Melero, Educadora Social, i Javi Martínez, Arquitecte Tècnic, que es van interessar pel programa i van assistir com a públic a Gent del Vallès. Ajupit, Cosme Moya, director i presentador del programa.

Article anteriorCop a la Lliga: El Tramonto goleja Moya Advocats
Article següentLa FUMH, present també a Granollers
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.