Cop a la Lliga: El Tramonto goleja Moya Advocats

0
Jornada_15

Després de la primera derrota de la temporada a mans de Little Italy, el líder tenia dos compromisos d’alt voltatge: el primer, contra Assessoria Congost –en la quinzena jornada-; i el segon, contra el seu immediat perseguidor, Moya Advocats –en la setzena-.

Avui dimarts s’ha publicat la classificació i els resultats de la jornada número 15 d’aquesta apassionant Lliga d’Hivern i la nota més destacada, segurament, és que el Tramonto ha sortit reforçat del seu particular Tourmalet de final de la primera volta que l’enfrontava amb tres dels equips més forts del campionat. El resultat del primer partit del trio d’enfrontaments ja el vàrem conèixer fa dues setmanes, però en la classificació actual ja es pot veure com es van aferrar a la primera posició amb fermesa després de golejar sense pietat els sempre perillosos Assessoria Congost (6è, 30 punts) per 9 a 3, esvaint qualsevol dubte de debilitat després de la derrota davant Little. Per Assessoria, al seu torn, aquesta contundent desfeta els allunya una mica més de les posicions capdavanteres i tenen cada cop més complicat lluitar per un títol d’allò més disputat.

La reacció del Tramonto, però, no va quedar només en aquesta victòria de dilluns 13 ja que, una setmana després, es veuria les cares amb l’actual campió Moya Advocats al pavelló del SEK Catalunya en un partit bàsic per a les aspiracions dels dos equips. El resultat no deixa lloc a dubtes: 6 a 2 a favor del líder, que va plantejar el partit de forma intel·ligent i va obtenir la seva recompensa després d’uns 40 minuts gairebé perfectes. Aquest matx, però, correspon a la setzena jornada i l’hem volgut destacar donada la seva transcendència en el global de la classificació. La jornada 15, tot i això, també ha tingut partits i resultats importants:

Per començar, Moya va golejar contundentment El Cau (14è, 13 punts) i va acabar amb les opcions que tenien de jugar la segona volta a la part alta després d’endossar-los un dolorós 1 a 11. Amb aquesta victòria, Moya manté els tres punts d’avantatge sobre Little Italy, que aquest divendres encara han de jugar la setzena jornada contra Believit al pavelló de Can Violí.

Little, per la seva banda, també va tenir un partit compromès la setmana passada, doncs s’enfrontava a un dels equips que més a prop seu es trobava: Cafeteria Ca n’Illa. Els quatre punts de diferència que els separaven es van transformar en set després de la golejada dels nois de la pizzeria d’en Leo i en Grau, que van ser capaços de marcar fins a vuit gols i no encaixar-ne cap, tot i jugar sense el seu ja veterà porter, Arnau Casamiquela. El resultat final, doncs, un 8 a 0 que col·loca Ca n’Illa a tres punts de Coemmo, que va guanyar el seu partit també per golejada –6 a 1- contra l’Illot. Coemmo ara és quart, a quatre punts de Little, i L’illot baixa a l’onzena posició, amb 18 punts, per darrere del Pont de Can Noguera.

Un Pont que, al seu torn, s’enfrontava a un Believit amb opcions d’igualar-los a punts a la classificació, però van resoldre bé el seu partit per 4 a 2 i ara es troben tot just darrere del Trull, que té 24 punts i la plaça per la lliga de dalt gairebé matemàticament sentenciada. Així, els nois de Can Noguera ara són desens, mentre que Believit és tretzè amb 13 punts.

Així les coses, El Trull (9è, 24 punts) sembla que serà l’escollit per tancar el grup capdavanter després de guanyar per 4 a 2 al Nostradamus (17è, 3 punts), doncs ja suma 24 punts i molt malament li haurien d’anar les coses per perdre els dos partits que queden contra el Sàhara i el Tagamanent. Un Sàhara que segueix el seu ascens –ja és setè amb 26 punts- després de derrotar els combatius TJ Automoció, rivals directes, per un ajustat 3 a 4. Amb aquest resultat, ambdós equips empaten a punts i també a diferència de gols (15), però Sàhara és qui n’ha marcat més i, per tant, queden per damunt de TJ, que és vuitè.

Per tancar aquesta quinzena jornada, van haver-hi dos partits més a la part baixa: el que va enfrontar Black Mambas contra el Bar La Plaça i Kalypolis contra Tagamanent. En el primer enfrontament els nois del Barla (15è, 12 punts) no van tenir el seu dia i van caure per 5 a 1 contra un equip a qui aspiraven a avançar i que ara s’escapa fins la dotzena posició, amb 17 punts. Per últim, el partit entre els dos equips que tancaven la classificació va acabar en taules (3 a 3) i els va permetre sumar un punt, el primer de la temporada per a Kalypolis i el quart per a un Tagamanent que cedeix el penúltim lloc al Nostradamus.

Ja queda menys per a acabar aquesta primera volta de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga i el grup que jugarà la zona alta ja està gairebé definit, a l’espera del que faci El Trull el proper partit, doncs només necessita sumar un punt per assegurar-se matemàticament el novè lloc. A les posicions capdavanteres les coses s’havien posat molt dures les últimes jornades, però ara sembla que vindran uns partits més plàcids pels aspirants a endur-se el títol de campió.

Recordeu que hi ha més partits aquest divendres al pavelló de Can Violí i el proper dilluns a les instal·lacions del SEK Catalunya.

Calendari_fins_dilluns_5_de_mar_de_2012

Article anteriorMerhaba, peix fresc!
Article següentIgnasi Simón, l’alcalde de Lliçà d’Amunt, visita Ràdio Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.