Victòria de prestigi del sènior femení del Blancafort

0
Futbol_Femeni_gen_2012

Castelldefels 3 – Sènior Femení AEE Manuel Blancafort 4. Les noies del sènior estan mantenint el ritme aquesta segona volta del torneig amb molta contundència. Sense anar més lluny, aquest dissabte van guanyar al Castelldefels –setenes a la classificació-, que va comptar amb sis jugadores de divisió d’honor expressament baixades de categoria per a afrontar aquest partit. Aquesta “trampa legal”, però, de res els va servir davant les noies garriguenques, que semblen abonades a la victòria.

El partit va ser molt intens i les visitants van aconseguir marcar tres gols a la primera part, però cada vegada que ho feien, les de Castelldefels aconseguien empatar. A la mitja part s’hi va arribar amb el resultat de 2 gols a 3 i, a la represa, per gairebé deixar sentenciat el partit, les de la Garriga van marcar un quart gol amb una gran jugada. Però encara no estava tot decidit, perquè el tercer gol de les locals va arribar al minut 38, tan sols a dos del final. De cop, els nervis i la tensió es van sentir a la pista perquè el Castelldefels podia empatar en qualsevol moment i ja no hi hauria temps de reacció. En una aposta arriscada però necessària, van decidir jugar amb la portera de jugador per intensificar el seu atac i poder tenir més oportunitats de gol, però el Blancafort va mantenir una bona defensa fins el final del matx, que va acabar 3 a 4.

Ara el sènior femení té una setmana complicada, doncs aquest dimarts ha de jugar un partit contra Can Baró –en partit avançat- i diumenge s’haurà d’enfrontar al líder de la classificació, l’Hospitalet de Llobregat, ara empatat a punts amb les noies garriguenques.

Aquesta nit, doncs, a les nou del vespre, tindrà lloc aquest importantíssim enfrontament contra les quartes classificades al pavelló de Can Violí. Esperem que hi hagi força gent animant les noies del Manuel Blancafort a la graderia!

Coral Lozano

Article anteriorCiutadans presentarà la campanya “Nacionalisme és crisi” també a la Garriga
Article següentMerhaba, peix fresc!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.