El garriguenc Lluís Castells guanya un Goya pels efectes especials d’Eva

0
Lluis_Castells_Eva

L’Acadèmia del cinema espanyol ja l’havia premiat fa tres anys per la pel·licula ‘El orfanato’. El realitzador Lluís Castells ha estat premiat amb el Goya 2012 als millors efectes especials per l’Acadèmia de cinema espanyol per la seva tasca com a co-responsable dels efectes especials de la pel·lícula Eva. Castells ja havia estat premiat ara fa tres anys, també amb el Goya als millors efectes especials, per la pel·lícula El Orfanato . Els efectes especials de la pel·lícula han estat aclamats ja diverses vegades amb anterioritat, i es que tot just fa poques setmanes el realitzador rebia també el Premi Gaudí i després de ser premiat també al Festival Internacional de Cinema fantàstic de Catalunya que es celebra a la població de Sitges. Castells és el responsable, juntament amb Xavier García i Arturo Balseiro, de dotar de vida els robots i les escenes d’aquest film que fins ara, ha rebut grans elogis i ha situat la ciència ficció com un element de qualitat dins el panorama cinematogràfic de català.

Foto: La família d’Eva just abans d’entrar als premis Goya. Autor de la foto: Álvaro Hurtado/ACN

Llegeix la notícia completa a Vallès Oriental.com

 

Article anteriorLa nostra posició: fomentar polítiques actives d’ocupació
Article següentReportatge fotogràfic: Carnestoltes 2012
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.