Ciutadans presentarà la campanya “Nacionalisme és crisi” també a la Garriga

0
Ciutadans_LG_logo

Ciutadans va presentar a Barcelona el passat dissabte dia 18 la seva nova campanya sota el títol: Nacionalisme és crisi / Nacionalismo es crisis / #nacionalismoescrisis. Militants, simpatitzants i membres de l’executiva de C’s recorreran en els propers mesos tot Catalunya per explicar a la ciutadania aquesta campanya mitjançant parades informatives i xerrades- col·loqui obertes a la intervenció i interacció amb els assistents.

El líder de C’s, Albert Rivera, ha explicat amb dades el perquè d’aquesta campanya: “CiU destina més de 2.000 milions d’euros a construcció nacional”, recordant que aquesta xifra “és el doble de la retallada que Mas ha aplicat en aquests pressupostos”. “Mentre Artur Mas destina 159 milions a política lingüística, deixa de pagar 112 milions a les guarderies. Mentre es destinen 560 milions a estructures administratives duplicades com els consells comarcals, es retallen 260 milions en educació”, ha afirmat, assenyalant que és menys de la meitat d’aquest cost. “Mentre el tripartit va destinar 8 milions a subvencionar Òmnium Cultural, ara es tanquen hospitals els caps de setmana, es tanquen CAPs o es retallen salaris als funcionaris. Aquesta és la prioritat dels nacionalistes”, afirma, i ha afegit: “i tot això amb el consentiment del PP i d’Alícia Sánchez-Camacho que ha donat suport a uns pressupostos que gasten més de 2.000 milions en construcció nacional”.

El president de C’s ha declarat que en aquests temps de crisi “s’ha de retallar i es pot retallar” però en allò que és “prescindible com els consells comarcals, les diputacions i d’altres estructures polítiques, enlloc de retallar en allò que afecta al benestar del conjunt de la ciutadania com l’educació, la salut, la justícia, la seguretat i els serveis socials”. Rivera considera que “igual que el PSC va governar per ERC, el PP governa per CiU” i per això manté que “C’s és l’única alternativa política a 32 anys de nacionalisme”.

Des de Ciutadans pensem que la ciutadania ha de conèixer que els deliris sobiranistes ens costen diners, allunyen inversions empresarials i no ens faran sortir de la crisi, ans al contrari, ens enfonsaran encara més, com demostra el fet que una coneguda agència de qualificació de deute ha rebaixat el deute català al nivell dels bons escombraries.

En les properes setmanes us farem saber quins dies la campanya arribarà a la Garriga per a què totes aquelles persones interessades hi pugueu participar o rebre’n més informació.

Ciutadans, Agrupació Vallès Oriental

Article anteriorReportatge fotogràfic: Carnestoltes 2012
Article següentVictòria de prestigi del sènior femení del Blancafort
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.