Tot a punt pel Carnaval de la Garriga

0
3367cartell_swing_la_garriga2

Després d’haver-se confeccionat el rei Carnestoltes en un taller que es va fer el passat 4 de febrer a la plaça de l’Església, ja està tot a punt per la tradicional rua que circularà pels carrers de la Garriga el proper dissabte 18 de febrer, una rua de carrosses i disfresses que  iniciarà el seu recorregut davant del teatre el Patronat i que finalitzarà a la plaça de l’Església, on es farà la desfilada, es donarà el veredicte del concurs i es farà una botifarrada popular a partir de les 19,30 h.

Al marge de la rua, també hi ha previstes altres activitats el diumenge 19, com un “taller de sardines” que es farà a partir de les 16 h. a la plaça de l’Església just abans que el rei Carnestoltes sigui incinerat a la plaça del Silenci. A les 18 h. es farà el tradicional enterrament de la sardina.

Una de les novetats d’aquest any és l’organització d’un ball al carrer de l’estil Lindy Hop (un estil de ball de la música swing), una activitat que es farà de les 12h. a les 18 h. a la plaça de l’Església, que estarà engalanada per a l’ocasió amb una mini exposició de cotxes antics

Article anteriorL’Olímpic empata a dos i es complica la lliga
Article següentExposició “Infusions de Jazz”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.