Segona golejada consecutiva el Sènior Femení AEE Manuel Blancafort

0
Futbol_Femeni_gen_2012

AEE Manuel Blancafort 10 – Escola Pia de Sabadell 0. Partit fàcil el que es va veure el passat dissabte a Can Violí. Les noies del sènior s’enfrontaven a un equip de la part baixa de la taula i el resultat no va ser cap sorpresa, doncs al partit d’anada ja els van marcar 9 gols.

Durant el primer quart d’hora les noies de Sabadell ja portaven sis gols en contra, fet que els va posar el partit molt complicat de remuntar. A la represa les noies de la Garriga van sortir una mica descol·locades i els va costar arribar a porteria amb la mateixa facilitat que ho havien fet a la primera part però, tot i així, van anotar quatre gols més.

Aquest cop l’equip estava gairebé al complet, amb jugadores recuperades de lesions i una nova incorporació, per tant van poder gaudir de rotacions i de canvis per no acumular cansament.

Ara han de mantenir el ritme i preparar-se intensament pel proper partit contra l’únic equip que hi ha per sobre de les garriguenques i que lidera la classificació, l’Hospitalet. S’espera un matx complicat però que els pot donar la primera posició i, possiblement, el campionat de lliga si no perden cap altre enfrontament.

Noelia Losantos

Article anterior“La transició nacional”, nou llibre de Malhivern
Article següentL’Olímpic empata a dos i es complica la lliga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.