L’Olímpic empata a dos i es complica la lliga

0
logo_olimpic

Empat agredolç a casa de l’Olímpic La Garriga en el partit contra el fins aleshores tercer classificat del grup, el Vic-Riuprimer, que els torna a col·locar segons per darrere del Campdevànol, que no va perdre el partit aplaçat per la nevada ni tampoc el d’aquesta vintena jornada. Ara l’equip de la Garriga està a quatre punts del líder, que en té 52, i per damunt del Voltregà, que és el nou tercer classificat amb 39 punts després de guanyar al complicat camp del Calldetenes per 3 a 2.

Els primers deu minuts del partit de diumenge començaren amb molt joc al mig del camp i ambdós equips amb molt de respecte mutu.

Fitxa_olmpic_JORNADA_20Així, al minut 10, una gran incursió de David Granados acabà amb penal després d’una falta dins l’àrea de Ferrer. La pena màxima fou tirada per Pepe, però el porter osonenc, Erra, endevinà el llançament del migcampista garriguenc i envià la pilota fora.

Després d’aquest penal errat, al minut 15 l’Olímpic s’avançà finalment en el marcador amb un nou gol del pitxitxi local Alberto, que xutà des de dins l’àrea i colà la pilota per la dreta de la porteria d’Erra.

Al minut 17, un xut de Pepe fou rebutjat en una bona intervenció del porter vigatà.

Al minut 20, Ferrer executà el llançament d’una falta que Jose Mari, molt atent, aturà.

Al minut 26, Pujol disposà d’una ocasió claríssima per empatar el partit, però el seu xut sortí fora per ben poc.

A partir del minut 35, l’Olímpic disposà de diverses ocasions per incrementar el marcador. La primera fou d’Iván Reyes, que provà de batre el porter visitant però la pilota sortí per sobre del travesser. Al minut 37, una altra bona ocasió, però el xut d’Estivi fou rebutjat per Erra. Al 38, fou David Granados qui en una gran incursió a punt estigué de fer el 2 a 0, però el seu xut sortí pel lateral.

Així s’arribà al descans, amb domini de l’Olímpic, però amb només 1 a 0 al marcador.

Només començar la segona part, Villegas tingué ocasió d’aconseguir l’empat per a l’equip visitant; però, al minut 53, una falta executada magistralment per Iván Reyes féu pujar el 2-0 al marcador.  Semblava que el partit estava sentenciat, però a la jugada següent, després d’un bon contraatac i aprofitant una badada defensiva, Soler xutà des de la frontal i la pilota es colà a la porteria de l’Olímpic, fent pujar el 2 a 1.

Al minut 58 arribà el temut empat després d’un córner a favor del Vic-Riuprimer en què la pilota quedà solta i Vall aprofità el rebuig per marcar el 2 a 2, que esdevindria el resultat definitiu.

A partir d’aquí el partit fou molt obert amb ocasions pels dos equips. Si bé l’Olímpic dominà territorialment, el Vic-Riuprimer en diverses contres pogué haver desnivellat el marcador a favor seu.

Al minut 74, l’àrbitre decretà novament penal dins l’àrea del Vic-Riuprimer i Iván Reyes fou l’encarregat de xutar-lo; però Erra, erigint-se en l’heroi del partit, endevinà la trajectòria de la pilota i l’envià a córner.

Fins als darrers minuts l’Olímpic intentà canviar el marcador amb més cor que cap, però unes vegades la imprecisió, d’altres la mala sort o l’actuació del porter, no permeteren anotar el 3 a 2. Mentrestant, el Vic-Riuprimer efectuà alguna contra perillosa amb la qual també s’hagués pogut endur el partit.

Tot i el gerro d’aigua freda que suposa l’empat després d’errar dos penals i veure com s’allunya el Campdevànol, el d’aquest cap de setmana va ser un bon partit al Camp Municipal de la Garriga entre dos grans equips que acabà amb un just repartiment de punts.

La setmana que ve hi haurà descans a la lliga per les festes del Carnestoltes, però la  setmana següent tocarà jugar al camp del Tona B, un dels últims classificats del grup. Esperem que el bon joc amb què ens té acostumats l’Olímpic ens permeti endur-nos els tres punts.

Visca l’Olímpic! Sang i passió!!!

Pedro Prieto Bernabéu

Resultats_i_class_olimpic_JORNADA_20

Resultats_equips_olimpic_11_i_12_febrer_2012

Article anteriorSegona golejada consecutiva el Sènior Femení AEE Manuel Blancafort
Article següentTot a punt pel Carnaval de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.