Extraordinari concert de “Saxformance”

0
saxo

Aquest passat dissabte, dia 11 de febrer, va tenir lloc a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música un concert dedicat al saxo.

“Saxformance” és el nom del quartet de saxos que va encantar el nombrosíssim públic que omplia a vessar l’auditori. Una combinació instrumental que posseeix una interessantíssima sonoritat i permet descobrir les immenses possibilitats del saxòfon en totes les seves variants. Saxo soprano, alto, tenor i baríton, ens varen transportar en el temps i en l’espai, en un fantàstic viatge musical a través de la pintura, el cinema, la televisió, etc.

Els quatre integrants provenen de terres ampostines (on la tradició musical es concreta majoritàriament en els instruments de vent i totes les seves combinacions), però un d’ells, en Jordi Bargalló i Guinjoan, resideix a la Garriga i, a més, és professor a l’Escola Municipal de Música. De seguida es varen posar el públic a la butxaca, ja que amb una gran qualitat tècnica i molta musicalitat varen saber crear un ambient favorable i familiar.

És de remarcar la bona idea d’acompanyar amb imatges en moviment la majoria dels temes musicals, ja que aquests estaven inspirats o directament relacionats amb imatges de quadres, pel·lícules de cinema o sèries de televisió.

Val a dir, també, que diverses obres eren arranjades o composades pel membre del quartet Tomàs Simón, cosa que encara dóna més rellevància a la professionalitat dels intèrprets.

En fi, més d’una hora i mitja de bona música i bon ambient, en què petits i grans varem quedar més que satisfets, i amb ganes de tornar-hi.

Crònica: FBI

Article anteriorBenvinguda oficial al primer nadó de l’any de la Garriga
Article següentEl Trull vol jugar la lliga de dalt
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.