El Trull vol jugar la lliga de dalt

0
Jornada_14

Ja s’han jugat els tres partits que faltaven de la catorzena jornada i, per tant, ja tenim la classificació definitiva, a falta de tan sols tres partits per a tancar aquesta trepidant primera volta de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga.

A banda, doncs, dels resultats ja comentats la setmana passada, restaven per jugar: F.C. Illot contra El Trull; Black Mambas contra Believit; i Tagamanent contra Sàhara. De tots ells, el més transcendental era, segurament, el primer, ja que decidia l’amo de la novena posició: la que permet jugar la segona volta amb els equips més forts.

Veient la classificació d’Illot i Trull es podia preveure un partit igualat, doncs els dos es presentaven a la cita amb 18 punts i la intenció de ser els escollits. El resultat final va ser de 3 a 4 a favor del Trull després de moltes alternatives en el marcador i, això sí, gràcies a un gol d’Oliver Garvín a l’últim minut que va deixar els nois de L’Illot sense més temps per a reaccionar. Aquesta important victòria posa una distància de tres punts entre els dos equips que ja serà molt difícil d’escurçar, tenint en compte els pocs partits que queden.

Per la seva banda, Believit (13è, 13 punts) i Black Mambas (12è, 14 punts) també es veien les cares en un partit molt igualat que, de tant igualat, va acabar en taules. D’aquesta manera els dos equips diuen adéu gairebé definitivament a les opcions de classificar-se a la part alta després d’empatar a 2.

El Sàhara, sòlid vuitè classificat amb 23 punts, es veia les cares amb el Tagamanent (17è, 3 punts) en un partit que acabà amb un contundent 1 a 8 a favor dels primers. Molt haurien de canviar les coses perquè el Sàhara perdés posicions en aquests tres partits que resten.

Aquesta nit hi ha partits interessants de cara a la classificació de la zona mitja però sobretot cal destacar un enfrontament d’alt voltatge entre el líder, el Tramonto, i Assessoria Congost que pot decidir moltes coses de cara al futur més proper. Els partits d’avui dilluns, doncs, es disputaran a les instal·lacions del SEK a partir de les 20:30 h.

Calendari_fins_dilluns_5_de_mar_de_2012

Article anteriorExtraordinari concert de “Saxformance”
Article següentLa Garriga impulsa sessions d’outplacement per a persones aturades
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.