Benvinguda oficial al primer nadó de l’any de la Garriga

0
nad

L’Ajuntament de la Garriga, amb la col·laboració d’establiments comercials, ha donat la benvinguda al primer nadó de l’any del municipi. El passat 9 de febrer el consistori va oferir una recepció oficial a Roger Arribas Pérez, que va néixer el dia 6 de gener d’aquest 2012.

Durant l’acte de benvinguda, la família va rebre un lot de regals gentilesa dels següents establiments comercials: Mobel Baby, Merceria Bassi, Badumm, El Niu, Ingrid, Sistres, Farmàcia Ferrarons, Farmàcia Crespi, Farmàcia Suñol, Farmàcia Comaposada, Biset, Can Borrell i Digna.

OAMC

 

Article anteriorAny Internacional de les Cooperatives
Article següentExtraordinari concert de “Saxformance”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.