Benvinguda oficial al primer nadó de l’any de la Garriga

0
64

L’Ajuntament de la Garriga, amb la col·laboració d’establiments comercials, ha donat la benvinguda al primer nadó de l’any del municipi. El passat 9 de febrer el consistori va oferir una recepció oficial a Roger Arribas Pérez, que va néixer el dia 6 de gener d’aquest 2012.

Durant l’acte de benvinguda, la família va rebre un lot de regals gentilesa dels següents establiments comercials: Mobel Baby, Merceria Bassi, Badumm, El Niu, Ingrid, Sistres, Farmàcia Ferrarons, Farmàcia Crespi, Farmàcia Suñol, Farmàcia Comaposada, Biset, Can Borrell i Digna.

OAMC

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada