Benvinguda oficial al primer nadó de l’any de la Garriga

0
172

L’Ajuntament de la Garriga, amb la col·laboració d’establiments comercials, ha donat la benvinguda al primer nadó de l’any del municipi. El passat 9 de febrer el consistori va oferir una recepció oficial a Roger Arribas Pérez, que va néixer el dia 6 de gener d’aquest 2012.

Durant l’acte de benvinguda, la família va rebre un lot de regals gentilesa dels següents establiments comercials: Mobel Baby, Merceria Bassi, Badumm, El Niu, Ingrid, Sistres, Farmàcia Ferrarons, Farmàcia Crespi, Farmàcia Suñol, Farmàcia Comaposada, Biset, Can Borrell i Digna.

OAMC

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.