Primera visita guiada a la Casa Colom, d’estil modernista

0
casa_colom_2

El proper dissabte 11 de febrer es podrà visitar, per primera vegada, l’interior de la Casa Colom, situada al Passeig número 39. La visita s’inclourà dins l’itinerari “La Garriga, vila termal i d’estiueig” i sortirà a les deu del matí des del Centre de Visitants.

La Casa Colom és un edifici modernista construït l’any 1905 per l’arquitecte Manuel Joaquim Raspall. Es tracta d’una casa de tres plantes de façana simètrica i finestres guarnides amb motius florals i emmarcades en pedra.  La construcció també destaca pels treballs de ferro forjat a les reixes i els balcons.

L’itinerari “La Garriga, vila termal i d’estiueig”  es fa el segon dissabte de cada mes i recorre els principals espais i edificis vinculats a l’estiueig burgès de final del segle XIX i principi del segle XX a la Garriga. Fins ara l’itinerari comptava només amb una visita interior, la de Can Raspall. A partir d’aquest mes de febrer, la ruta també inclourà la visita guiada a l’interior de la Casa Colom.

La visita serà possible gràcies al  conveni signat entre l’Ajuntament i la propietat de la finca, que ha ofert la casa per obrir-la durant les rutes guiades fixes del Centre de Visitants.

OAMC

 

Article anteriorLittle Italy dóna emoció a la lliga al derrotar el Tramonto
Article següentMobilització a favor de l’escola en català
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.