Little Italy dóna emoció a la lliga al derrotar el Tramonto

0
Jornada_13

La tretzena jornada ja s’ha disputat i alguns partits de la catorzena també s’han jugat aquests últims dies amb una notícia destacada: la primera derrota del Tramonto, líder invicte fins el moment, a mans de Little Italy, un dels seus més immediats perseguidors i tercer classificat. Aquesta derrota retalla els set punts de distància que treien als nois de la pizzeria i els redueix a quatre, i també permet al segon classificat, Moya Advocats, acostar-se fins a tan sols un punt.

Jornada 13: pocs canvis

Aquest important cop a la classificació de la zona alta va tenir lloc en un partit de la catorzena jornada ja que, a la tretzena, tant el Tramonto, com Moya, com Little van guanyar els seus respectius partits, alguns amb contundència, d’altres contra rivals que van oposar molta més resistència.

El canvi més destacat d’aquesta jornada tretze va ser, doncs, a la quarta posició, on Assessoria Congost va cedir el seu lloc a Cafeteria Ca n’Illa i Coemmo.com, amb 28 punts, pels 27 d’Assessoria. Els blanc i celestes van perdre en un partit igualadíssim contra Moya per 1 a 3, en un intent de retallar-los distàncies i reenganxar-se als llocs de privilegi. Amb 1 a 2 al marcador, Assessoria va posar tota la carn a la graella i va atacar amb porter-davanter, però Moya, gat vell, va aprofitar una pilota perduda per marcar el definitiu 1 a 3, tal i com ja va fer en l’anterior jornada contra Little Italy. Els pizzeros, al seu torn, es van refer del cop dur de la derrota anterior a costa d’uns dèbils El Cau, que es van endur un contundent 9 a 0.

Així, Cafeteria Ca n’Illa va tenir més problemes dels previstos contra els Black Mambas (13è, 13 punts), a jutjar per la classificació d’ambdós equips, però va acabar enduent-se uns importants tres punts per col·locar-se quarts amb 28, empatats amb Coemmo.com. El partit va acabar amb un ajustat 7 a 6.

Per la seva banda, Coemmo.com no va tenir tants problemes per a imposar-se a Believit (14è, 12 punts) per 8 a 4; i TJ Automoció (7è, 26 punts) tampoc va patir contra el Tagamanent (16è, 3 punts), a qui va infligir una maneta.

El Trull tampoc va tenir pietat del Bar La Plaça (15è, 12 punts) i també va reivindicar-se amb un 5 a 0 que els situa novens, empatats a punts amb L’Illot F.C. (10è, 18 punts), amb qui sembla que es jugaran la seva presència a la lliga de dalt. Els del bar del Pere, per la seva banda, també van guanyar el seu partit contra Kalypolis (18è, 0 punts) per 3 gols a 8 i ara els espera el seu enfrontament més decisiu, aquest divendres, contra El Trull.

El Sàhara, per la seva banda ja suma 20 punts i és vuitè després de guanyar per 7 a 4 al Nostradamus (17è, 0 punts). Aquest resultat els consolida en la zona alta, a punt d’acabar la primera volta de la Lliga d’Hivern, fet que els permetria jugar amb el grup de dalt els partits decisius del campionat.

Jornada 14: la caiguda del Tramonto

Si un equip portava una trajectòria impecable fins la data, aquest era el Tramonto. S’havien disputat 39 punts i els nois del bar de l’Uri, el Negro i el Wake els havien guanyat tots, amb xifres d’escàndol: 95 gols a favor i 14 en contra. Moya Advocats els seguien atents, a quatre punts, esperant una ensopegada que els permetés posar-los pressió i Little Italy, no gaire més lluny, no renunciava a res i era coneixedor que una derrota contra ells els deixaria pràcticament fora de la lluita final pel títol.

Al Tramonto li quedaven quatre partits, tres dels quals contra rivals d’entitat que, a priori, desitgen el trofeu tant com ells. A la quinzena jornada els espera Assessoria i a la setzena Moya, però abans, s’havien de veure les cares amb Little Italy, escaldats després de perdre una bona ocasió de col·locar-se segons. El resultat, 3 a 2 a favor de Little i la lliga més oberta que mai. Podeu llegir la crònica del partit al final d’aquest article.

Aquesta jornada hi havia, però, un altre partit d’alt voltatge: el que enfrontava Moya (2n, 38 punts) i TJ Automoció (7è, 26 punts) i que es decantà, novament, a favor de Moya per 4 a 2.

Cafeteria Ca n’Illa (4t, 31 punts) jugava contra El Pont de Can Noguera (11è, 16 punts) i va guanyar 6 a 1, resultat que els consolida en quarta posició per darrere de Little Italy i empatats a punts amb Coemmo.com, que va guanyar a un Bar la Plaça en quadre i sense porter per 10 a 0, després d’un inici de partit força més igualat del que indica el resultat final.

Assessoria Congost, en un altre partit avançat de la catorzena jornada, va posar més distància amb TJ després de guanyar per 11 gols a 4 a El Cau i segueix sisè, amb 30 punts.

Per últim, en un duel també avançat en la zona baixa, el Nostradamus (17è, 3 punts) va guanyar Kalypolis (18è, 0 punts), rival directe, per 4 a 6, fet que els distancia i deixa els seus contrincants com a cuers en solitari.

Aquesta ha estat una setmana estranya en la que s’han solapat dues jornades, però queden encara partits molt emocionants de la primera volta que poden decidir el futur i les aspiracions de molts equips. Sense anar més lluny, el Tramonto té una cita important aquest mateix divendres contra Assessoria Congost; o El Trull, també aquest divendres, contra L’Illot F.C. un rival directe per a classificar-se a la zona alta.

Quan es publiquin els resultats i la classificació definitius de la catorzena jornada ens tornarem a posar al dia a La Garriga Digital.cat.

Jornada_13-14_B

Crònica del partit entre Little Italy i el Tramonto

Així les coses, sabedors de la importància del partit, els dos equips van saltar a la pista amb la intensitat de les grans cites, jugant al límit i amb anades i vingudes a les dues àrees. Little va jugar esperant més al darrere i sortint amb contracops rapidíssims per a acabar plantant-se fins a tres vegades davant el porter, amb ocasions clares; el Tramonto, al seu torn, ho provava des de lluny amb xuts criminals i sempre ben dirigits dels seus canoners Jordi Sola i David Granados. La primera meitat va acabar amb 1 a 0 a favor de Little Italy amb gol d’Arnau Vilà i els porters d’ambdós equips protagonistes després d’avortar multitud d’ocasions.

A la segona part, els pizzeros van augmentar distàncies després d’un contracop rapidíssim amb múltiples parets entre Vilà i l’Isma, que acabà aquest últim. Però el Tramonto és molt Tramonto i va punxar cada cop més fort fins que Jordi Sola es tragué un míssil imparable per posar el 2 a 1. Pràcticament en la següent jugada, un rebot anà a parar novament als seus peus perquè engaltés sense deixar caure la pilota un altre xutàs a l’escaire. En un minut, 2 a 2 al marcador i els ànims d’uns i altres eren com el dia i la nit.

Little, però, sabia que no podia deixar escapar aquest partit si no volien dir adéu a la lliga i va aconseguir controlar l’ímpetu del Tramonto, que ho provava incansablement des de lluny i amb ràpides cavalcades per les bandes, i van treure forces per a tornar-se a posar per davant en el marcador amb un nou contraatac que rematà a la xarxa Carlos Martín. Quedaven tres minuts i era el 3 a 2, que ja no es mouria més tot i els atacs incessants del Tramonto, jugant amb porter davanter.

Amb aquest resultat com a fet més destacat, es dóna emoció a una lliga que s’apreta a la part alta, doncs ara la distància entre el líder i el segon, Moya, és de tan sols un punt. Little espera la seva oportunitat amb la moral ben alta a tres punts del tercer.

Calendari_fins_dilluns_5_de_mar_de_2012

Article anteriorL’Olímpic, líder provisional
Article següentPrimera visita guiada a la Casa Colom, d’estil modernista
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.