L’Olímpic, líder provisional

0
logo_olimpic

Partit complicat i bona victòria per dos gols a quatre al camp de la UE Gurb, que col·loca l’Olímpic provisionalment líder de la seva categoria, doncs el partit entre el Campdevànol i el Voltregà es va haver de suspendre a causa de la neu. Tot i això, ni aquest fred glacial ni un clima poc propens per a la pràctica esportiva van desanimar els aficionats garriguencs, que acudiren a veure el seu equip.

El partit començà amb un Olímpic que intentava fer el seu joc de sempre basat en el toc de pilota, però la forta pressió defensiva dels d’Osona no ho permetia. Tot i això, al minut 1, Estivi pogué inaugurar el marcador amb un xut que sortí desviat per dalt.

Fitxa_olmpic_JORNADA_19Al minut 10,  un ràpid contracop osonenc acabà en penal favorable al Gurb. Rovira s’encarregà de transformar-lo i així fer pujar el primer gol del matí.

L’Olímpic jugava bé, però no traduïa el seu domini en ocasions de gol. Al minut 24, Juanmi, que havia rebut una entrada molt dura, va haver de ser substituït per Sergi Garcia, que féu un molt bon paper.

Al minut 29, un xut de David Granados fou aturat pel porter local Toni sense massa problemes.

Al minut 43, Montells encarà la porteria fent una bona passada a Massó que xuta a porteria, però Gerard Mascaró aconseguí rebutjar la pilota amb els peus. A la jugada següent, el pitxitxi garriguenc Alberto, amb un xut des de dins de l’àrea feia l’1 a 1. Amb aquest empat s’arribà al descans.

La segona part resultaria vibrant i satisfactòria pels interessos de l’equip garriguenc.

Al minut 56, en una gran jugada per la banda de Sergi Garcia, el porter osonenc sortí i el seu rebuig fou aprofitat pel capità Albert Garcia, que feia  pujar al marcador l’1 a 2.

Al minut 59, una gran volea de Vilacis es colava per l’escaire de la porteria garriguenca, tot i la gran estirada de Mascaró. Tornava l’empat; un 2 a 2 momentani.

Al minut 63,  l’Olímpic, amb gran capacitat de reacció, aprofità l’ocasió que se li presentà. En una centrada que Alberto rematà de cap, el porter rebutjà la pilota i Estivi, molt llest, ho aprofità per posar el 2 a 3 al marcador. Semblava que el partit estava ben encarat.

Al minut 73, el mateix Estivi féu una gran passada a Sergi, que xutà la pilota ajustada a l’escaire i que per ben poc sortí per sobre de la porteria del Gurb

Al minut 76, l’equip osonenc pogué retallar distàncies, però el xut de Dani l’atrapà Mascaró sense massa problemes.

Al minut 80, arribà el gol que definitivament sentenciava el partit i permetia als jugadors i als aficionats de l’Olímpic respirar tranquils. En una centrada que semblava no massa perillosa, Iván Reyes, intel·ligentment, rematà a mitja altura, fent impossible l’estirada del porter.

Al minut 87, l’Olímpic encara disposà d’una altra ocasió quan Alberto rematà amb el cap i la pilota fou aturada pel porter.

Gran victòria a Gurb en un partit complicat que vam saber resoldre satisfactòriament i l’afició de l’Olímpic va veure recompensat el fred que va haver de suportar, tot gaudint de la victòria del seu equip.

Dissabte que ve ens enfrontem al tercer classificat, el Vic Riuprimer.

Fins dissabte!

Sang i passió. Visca l’Olímpic!!!

Pedro Prieto Bernabéu

Resultats_i_class_olimpic_JORNADA_19

Resultats_4_i_5_febrer_2012

Article anterior1ª Fira de la Botifarra
Article següentLittle Italy dóna emoció a la lliga al derrotar el Tramonto
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.