Col·loqui sobre Josep Maurí

0
fundaci_maur

La Fundació Maurí organitza el proper dissabte 11 de febrer d’enguany un col·loqui sobre la figura de Josep maurí (1912-1967), notari i historiador garriguenc, fill il·lustre de La Garriga. L’acte, titulat “Tot recordant Josep Maurí…”, comptarà amb la participació de diferents persones que el van conèixer i tractar i recordaran els aspectes més singulars i destacables de la seva vida, obra i pensament. Comptarà amb la presència de l’escriptora i exalcadessa de la Garriga Núria Albó, dels germans Miquel i Rosa Llimargas i d’Esteve Suquet. A més, hi participarà especialment el pare Marc Taxonera, monjo de Montserrat que el va conèixer i tractar. No obstant, l’acte és obert a la participació de totes aquelles persones que també conegueren l’historiador i que des del públic vulguin ressaltar qualsevol aspecte o anècdota sobre la figura de Josep Maurí.

Aquest és el primer acte que la Fundació Maurí organitza per commemorar el centenari del naixement de Josep Maurí, que entre moltes obres, va escriure la historia de la Garriga i creà la Fundació-Museu que avui porta el seu nom. Conseqüentment, durant el 2012 la Fundació Maurí anirà organitzant actes commemoratius de diferent índole.

cartell_colloqui_mauri_feb_2012

Article anteriorLa CUP respon als partidaris del pacte fiscal
Article següentLa Garriga, sempre present a La Mitja
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.