Tot a punt per a la Mitja 2012

0
mapa_mitja_2012

La Mitja Marató 2012, que se celebra el proper diumenge 5 de febrer, presenta aquest any canvis en el recorregut. A la Garriga, la cursa passarà per primera vegada pels polígons industrials del Congost i de Can Terrers. L’altra variació més destacada serà el canvi de sentit del Passeig que passarà a fer-se de baixada. El recorregut al poble començarà pels carrers de Ramon Ciurans, Mil·lenari de Catalunya i l’avinguda de la Generalitat; seguirà pels carrers dels Banys, del Centre, la plaça de l’Església, el passeig dels Til·lers i el carrer de Nostra Senyora de la Salut; passarà per la plaça del Silenci, el Passeig i el carrer de Guifré, i acabarà per la carretera N-152 en direcció de nou cap a Granollers.

Recomanacions de la Policia Local

Durant el dia de la cursa, els espais de la Garriga per on passa el recorregut romandran tancats al trànsit i l’estacionament de vehicles estarà prohibit en moltes de les vies afectades, que comptaran amb tota la senyalització oportuna. Només es permetrà estacionar en algunes de les zones de l’itinerari, tot i que els cotxes que hi aparquin no es podran moure des de les nou del matí fins a la una del migdia.  És per això que la Policia Local de la Garriga aconsella retirar els vehicles de les zones afectades per la Mitja a aquelles persones que necessitin desplaçar-se durant el matí.

OAMC

Article anteriorRebel·lió esportiva contra el càncer
Article següentDos tallers completaran l’oferta lúdica del Carnestoltes garriguenc
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.