Aquest dijous s’emetrà el Banda Ampla amb imatges de la Garriga

0
banda_ampla

Finalment demà dijous s’emetrà el programa de TV3 Banda Ampla aplaçat la setmana passada a causa de les fortes nevades que van assotar el país. 

Un equip del programa Banda Ampla, de TV3, va visitar la Garriga el passat 29 de gener per seguir la ruta guiada pels espais bombardejats del poble, una de les activitats programades per commemorar el 73è aniversari del bombardeig al municipi. La ruta, que va incloure lectures poètiques del llibre Maleïdes les guerres, va resseguir els punts on l’any 1939 van caure les bombes dels avions feixistes. L’itinerari va comptar amb una visita al refugi antiaeri de l’estació.

Les imatges enregistrades es podran veure dijous 9 de febrer, en què Banda Ampla dedicarà el programa al debat sobre la memòria històrica. L’espai, moderat per la periodista Lídia Heredia, s’emetrà en directe a TV3 a partir de les onze de la nit.

El cicle d’actes per commemorar els 73 anys del bombardeig a la Garriga també ha portat al poble altres activitats, com la presentació del llibre Memorias y recuerdos de mis ayeres, de Jorge Rosell, que va tenir lloc dissabte 28 a Can Raspall. Una altra de les propostes ha estat l’obra de titelles La maleta de l’Agustí, inspirada en la vida del fotoperiodista Agustí Centelles. L’espectacle, adreçat a un públic familiar, es va representar diumenge 29 al Teatre de la Garriga – El Patronat.

OAMC

Ja podeu veure el tall del programa aquí: http://www.tv3.cat/videos/3945091

Article anteriorEl sènior femení del Blancafort goleja les Panteres Grogues
Article següentNou i espectacular vídeo del “freerider” Pérez de Rozas
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.