El sènior femení del Blancafort goleja les Panteres Grogues

0
Futbol_Femeni_gen_2012

Les noies del Sènior Femení AEE Manuel Blancafort han començat la segona volta amb una victòria molt important a casa que els permet seguir segones a la classificació. Van aconseguir fer quatre gols i no rebre’n cap contra les Panteres Grogues, fet que les confirma com l’equip més golejador de la lliga i el segon menys golejat.

A la primera part el marcador no reflectia la quantitat d’oportunitats que van tenir les locals, que van protagonitzar fins a cinc ocasions de gol però tan sols una d’aquestes arribades es va materialitzar. Va ser un gol de la Coral Lozano que, amb un xut amb la cama esquerra, va aconseguir colar la pilota dins la porteria contrària.

A la represa, les visitants van sortir amb més ganes i més força que a la primera part, però les nostres van aprofitar els forats que deixaven les Panteres Grogues per avançar en el camp i marcar tres gols més, dos dels quals van ser obra de l’Alba Pujals i un tercer de la Judith Rodriguez. Al final del partit, quan quedaven pocs minuts perquè l’àrbitre xiulés, les nostres es van complicar una mica en defensa permetent que les visitants tinguessin vàries oportunitats de gol seguides, però finalment van aconseguir mantenir la porteria a zero.

Noelia Losantos

Foto: Daniel Prieto (entrenador), Noelia Losantos, Judith Rodríguez, Vanesa Huesa, Alba Pujals, Júlia Cardellach i Oliver Garvín (Entrenador), Tamara Ojeda, Alba Boix,Mar Pujals, Coral Lozano i Flori Barea

Panteres_01

Article anteriorLa U.E. Santperenca també cau derrotada al Municipal de la Garriga
Article següentAquest dijous s’emetrà el Banda Ampla amb imatges de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.