Muriel Casals pronunciarà una conferència sobre l’actualitat política a la Garriga

0
Muriel_Casals_01

La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, pronunciarà una conferència sobre l’actualitat política i econòmica del país a la Garriga el proper dissabte 4 de febrer. L’acte, organitzat per la secció local d’Òmnium, se celebrarà a l’Auditori de l’Escola de Música (Plaça del Silenci s/n) a 2/4 de 7 de la tarda.

Amb la seva conferència, Muriel Casals repassarà els darrers esdeveniments que hi ha hagut a Catalunya en àmbits com els de l’economia i la política. Així mateix, la presidenta d’Òmnium exposarà alguns dels punts que l’entitat planteja com a essencials de cara a un normal desenvolupament de la nació catalana en el futur més pròxim. Aquestes idees estan agrupades en un Full de ruta nacional que aposta decididament per la independència cultural i econòmica de Catalunya, així com per l’exercici del dret a l’autoderminació i que es va presentar el passat 11 de juliol durant l’acte central de la commemoració dels 50 anys d’Òmnium.

 

Article anteriorLes oficines del BBVA i Catalunya Caixa, víctimes d’una bretolada
Article següentLa mirada brusca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.