Moya pot amb Little; Coemmo amb Ca n’Illa; i Assessoria amb TJ

0
Jornada_12

Aquesta dotzena jornada hi ha hagut tres enfrontaments d’alt voltatge en la part alta de la classificació que, principalment, han comprimit encara més les set primeres posicions, a excepció del Tramonto, que segueix la seva lliga particular a base de victòries –i ja en van 12 seguides-.

Un dels partits més esperats era el que enfrontaven Moya Advocats i Little Italy Pizzeria, els equips més en forma de la competició, juntament amb el líder, i que lluitaven per no despenjar-se de la lluita pel títol. El resultat, 6 a 2 a favor de Moya, que va portar tot el seu arsenal a la cita de divendres nit, conscient de la importància de no perdre cap punt contra un rival directe. Little, per la seva banda, va jugar amb l’esperit de sempre i no va tenir la sort de cara, doncs quatre van ser les vegades que van topar amb el pal els xuts dels seus jugadors, a més del gran nombre de remats i ocasions clares que van tenir davant d’un porter inspiradíssim. Un resultat enganyós, el d’aquest partit, pel que es va veure al terreny de joc, però que demostra l’enorme potencial de l’equip groc i vermell, amb jugadors acostumats a moure’s per lligues de molt nivell.

D’aquesta manera, Moya segueix pressionant el líder i Little es despenja a set punts d’un Tramonto (36 punts) que va resoldre amb l’habitual contundència el seu partit contra Black Mambas (13è, 13 punts), a qui van endossar un despietat 7 a 1.

Assessoria Congost, acostumada a moure’s sempre en les primeres posicions de la taula, va frenar el bon moment de TJ Automoció amb un 5 a 3 que obre un forat de quatre punts amb el seu rival i els acosta a tan sols dos del tercer, Little Italy. Assessoria, doncs, és quart amb 27 punts i TJ setè, amb 23.

I el tercer plat fort de la jornada era el que enfrontava els imparables Ca n’Illa amb Coemmo, en un duel que podia distanciar-los més o bé empatar-los a punts. Coemmo, fent gala d’un bon estat de forma, va guanyar el partit amb contundència per 4 a 1 i, per tant, comparteixen puntuació a la lliga: 25 punts pels cinquens i sisens classificats.

Un altre enfrontament directe era entre dos equips que lluiten per quedar per damunt de la novena posició, fet que els permetria jugar la segona volta de la lliga amb els equips més potents. L’Illot FC i el Sàhara van jugar un partit molt igualat que es va decantar a favor d’aquests últims 2 a 3. Així, el vuitè classificat ara és l’equip del desert, amb disset punts, i L’Illot cau a l’onzena posició, amb 15 punts.

Dos equips més que compartien puntuació a la lliga també es van veure les cares per demostrar qui mereixia més i, pel que es va poder veure, El Trull va ser qui va donar un cop de puny damunt la taula a l’endossar un dolorós 3 a 9 a Believit, fen-los caure fins la catorzena posició, amb 12 punts, i pujant ells fins el desè lloc de la taula, amb quinze.

Per no canviar la tònica general d’aquests enfrontaments directes d’aquesta dotzena jornada de lliga, també es van veure les cares dos equips empatats a tretze punts: El Pont de Can Noguera i El Cau. Aquest va ser el partit amb més gols, doncs fins a un total de setze es varen poder veure en el 7 a 9 a favor de l’equip del bar de Can Noguera. D’aquesta manera, també pugen fins la novena posició, ara amb 16 punts, en detriment d’El Cau, que baixa fins la dotzena, amb encara 13.

El Bar la Plaça, per la seva banda, no es vol conformar amb els últims llocs de la taula i s’ha entestat a pujar posicions, sumant per victòries tots els seus enfrontaments contra rivals, a priori, directes. Aquest ha sigut el cas, novament, del duel que han mantingut amb Kalypolis (18è, 0 punts) i que han resolt per 3 a 5. D’aquesta manera, marquen una distància que sembla insalvable amb els tres últimes llocs, doncs els nois del bar del centre ja sumen 12 punts i empaten amb Believit.

I, per últim, però no menys important, un canvi de cuer tanca una jornada sonada, doncs el Nostradamus ha sumat la seva primera victòria contra el Tagamanent per un còmode 6 a 0 i ara cedeixen el seu lloc a Kalypolis, empatats a zero punts però amb una diferència de gols més negativa. Recordem que Nostradamus tenia una puntuació negativa de -3 punts, doncs no es varen presentar a un dels seus enfrontaments, rebent aquesta penalització.

La lliga, doncs, no s’atura i sembla ser que seguiran els durs enfrontaments entre equips de nivell similar, doncs el calendari ha estat capritxós i així ho ha volgut. Veurem si el Tramonto seguirà la seva ratxa triomfal o cedirà davant equips de la talla d’Assessoria, Moya o Little, contra els quals encara no s’hi ha enfrontat.

Golejadors_fins_jornada_12

Calendari_fins_dilluns_5_de_mar_de_2012

Article anteriorEl Ple de l’Ajuntament aprova els pressupostos del 2012
Article següentLídia Gil, vicepresidenta de l’associació Tres Tombs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.