Tampoc Coemmo pot contra el Tramonto

0
Jornada_11

Segueixen passant les jornades i encara no hi ha hagut cap equip capaç de puntuar contra el líder, que va superar una nova prova de foc contra Coemmo (7è, 22 punts), imposant-se per 4 gols a 2. D’aquesta manera, l’equip fa el ple en els onze partits disputats fins ara i manté la còmoda distància de quatre punts amb el segon i el tercer classificats, Moya i Little Italy, que també van superar els seus rivals.

Per la seva banda, doncs, el campió de la Lliga d’Hivern de l’any passat es va desfer contundentment d’El Pont de Can Noguera (11è, 13 punts) per 2 gols a 12 i segueix amb pas ferm la seva persecució del liderat, mentre que Little Italy també va donar un cop de puny damunt la taula contra Assessoria Congost, que es despengen a 9 punts de la primera posició i baixen fins al cinquè lloc. Aquest partit va ser molt més igualat que el de Moya i El Pont, ja que va acabar 1 a 2 i, a l’última jugada, Assessoria va estavellar una pilota al pal que podria haver significat l’empat. La sort, però, aquest cop va somriure els nois de la pizzeria, a diferència del que va passar contra TJ Automoció a la jornada anterior.

La quarta posició ara l’ocupa Cafeteria Ca n’Illa amb 25 punts, després de la seva destacada victòria per 5 a 2 davant El Trull (12è, 12 punts), que no acaba de trobar el seu sistema defensiu i es veu superat pel Sàhara (9è, 14 punts) i l’Illot FC (8è, 15 punts) i a l’espera del que faci El Cau (10è, 13 punts) contra el Black Mambas (14è, 10 punts) en un partit atrassat.

Així les coses, TJ Automoció (6è, 23 punts) segueix poderós i sumant punts, aquest cop contra el cuer, el Nostradamus (0 punts), després de golejar-lo 10 a 3; i un altre equip que segueix fort és L’Illot FC, que ja té 15 punts i puja fins la vuitena posició a l’endossar un 1 a 5 al Tagamanent (16è, 3 punts).

En tretzena posició hi trobem Believit (12 punts), que no va tenir pietat del penúltim classificat, el Kalypolis (0 punts) en un partit que va acabar 4 a 11 a favor dels primers.

Les coses es posen serioses, doncs, al capdamunt de la classificació, on els equips comencen a jugar els uns contra els altres en enfrontaments més igualats i, per tant, a perdre punts. Aquest divendres hi ha un apassionant matx entre Little Italy i Moya (23:00 h) al pavelló de Can Violí que pot significar el desempat que protagonitzen durant vàries jornades i, just després (23:45 h), també a Can Violí, Cafeteria Ca n’Illa intentarà retallar distància amb les primeres posicions a costa dels sempre perillosos Coemmo.

Calendari_fins_dilluns_5_de_mar_de_2012

Article anteriorCàritas rep la recaptació de la Sant Silvestre d’enguany
Article següentAdiós a un franquista
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.