Les noves Línies de Finançament per a Empreses 2012

0
Frederic_Moreno_02

Crèdits ICF. Fa uns dies es va presentar a la Fundació Universitària Martí l’Humà, com a promotor financer de l’Institut Català de Finances (www.icf.cat) i amb la intenció de col·laborar amb les empreses pel seu desenvolupament econòmic davant la crisi econòmica actual, un anàlisi de la viabilitat, presentació i acompanyament de la sol·licitud de crèdits ICF 2011-2012, d’acord amb les següents línies i per a tots aquells empresaris que hi estiguin interessats:

-ICF Crèdit: per a finançar inversions i circulant

-Avals d’ICF i Avalis: per a finançar circulant

-Línia de finançament directe de l’ICF: per Inversió

-Línia capitalització empresarial

-Línia I + I: per a projectes d’internacionalització, industrialització i turisme

Crèdit ICO. Una altra possibilitat la tenen els empresaris mitjançant crèdits ICO. Ara  està disponible la informació a la pàgina web comercial icodirecto.es, on s’hi poden consultar les condicions i característiques de les diferents Línies de Mediació per a l’any 2012. Com a novetat, s’incorpora la línia ICO Desenvolupament Empresarial per a finançar a les empreses en dos trams diferenciats: Nova Empresa i Capitalització.

Per a la distribució d’aquestes línies, l’Institut de Crèdit Oficial compta amb la col·laboració dels bancs i caixes d’estalvi, que s’encarreguen de la tramitació, l’estudi i l’aprovació de les operacions.

D’aquesta manera, aquells autònoms i empresaris que estiguin interessats en sol·licitar un préstec a través d’alguna d’aquestes Línies, han de tramitar la seva sol·licitud de finançament a una de les entitats col·laboradores.

El catàleg de 2012 està dissenyat amb l’objectiu d’oferir una solució integral a les necessitats de finançament d’autònoms i empreses. Aquestes Línies ICO 2012 són:

-Línia ICO-Inversió

-Línia ICO-Internacionalització

-Línia ICO-Desenvolupament Empresarial

-Línia ICO-Liquiditat 2012

-Línia ICO-Vivenda 2012

Ara només falta que les entitats financeres facin la seva feina i donin el finançament adequat els nous projectes empresarials, així com el manteniment del anteriors, que ens permeti sortir de la crisi.

Article anteriorEl paisatge del Delta posat a la cassola
Article següentCàritas rep la recaptació de la Sant Silvestre d’enguany
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.