Les noves Línies de Finançament per a Empreses 2012

0
257

Crèdits ICF. Fa uns dies es va presentar a la Fundació Universitària Martí l’Humà, com a promotor financer de l’Institut Català de Finances (www.icf.cat) i amb la intenció de col·laborar amb les empreses pel seu desenvolupament econòmic davant la crisi econòmica actual, un anàlisi de la viabilitat, presentació i acompanyament de la sol·licitud de crèdits ICF 2011-2012, d’acord amb les següents línies i per a tots aquells empresaris que hi estiguin interessats:

-ICF Crèdit: per a finançar inversions i circulant

-Avals d’ICF i Avalis: per a finançar circulant

-Línia de finançament directe de l’ICF: per Inversió

-Línia capitalització empresarial

-Línia I + I: per a projectes d’internacionalització, industrialització i turisme

Crèdit ICO. Una altra possibilitat la tenen els empresaris mitjançant crèdits ICO. Ara  està disponible la informació a la pàgina web comercial icodirecto.es, on s’hi poden consultar les condicions i característiques de les diferents Línies de Mediació per a l’any 2012. Com a novetat, s’incorpora la línia ICO Desenvolupament Empresarial per a finançar a les empreses en dos trams diferenciats: Nova Empresa i Capitalització.

Per a la distribució d’aquestes línies, l’Institut de Crèdit Oficial compta amb la col·laboració dels bancs i caixes d’estalvi, que s’encarreguen de la tramitació, l’estudi i l’aprovació de les operacions.

D’aquesta manera, aquells autònoms i empresaris que estiguin interessats en sol·licitar un préstec a través d’alguna d’aquestes Línies, han de tramitar la seva sol·licitud de finançament a una de les entitats col·laboradores.

El catàleg de 2012 està dissenyat amb l’objectiu d’oferir una solució integral a les necessitats de finançament d’autònoms i empreses. Aquestes Línies ICO 2012 són:

-Línia ICO-Inversió

-Línia ICO-Internacionalització

-Línia ICO-Desenvolupament Empresarial

-Línia ICO-Liquiditat 2012

-Línia ICO-Vivenda 2012

Ara només falta que les entitats financeres facin la seva feina i donin el finançament adequat els nous projectes empresarials, així com el manteniment del anteriors, que ens permeti sortir de la crisi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.