L’assemblea Nacional per la Independència arriba a La Garriga

0
garriga_per_la_indepen

El proppassat 27 de desembre a la Fundació Maurí es va crear l’Assemblea territorial de La Garriga, que formarà part de l’Assemblea Nacional Catalana, una iniciativa de la societat civil que va néixer el 30 d’abril passat, amb l’objectiu d’aplegar el conjunt de l’independentisme per tal de definir un full de ruta cap a l’estat propi (http://www.assemblea.cat/). Hi assistiren una trentena de persones, que van seguir amb atenció el testimoni dels representants d’altres assembles territorials de pobles veïns que ja tenen creada la seva assemblea territorial. L’acte va ser dirigit per Jordi Monreal i Joan Bagaria.

La delegació garriguenca treballarà per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya. Concretament, la tasca primordial tant a La Garriga com a nivell nacional és engrandir el suport social i públic sumant la veu de tothom a través d’una eina, la Conferència Nacional per l’Estat Propi, que ha de posar les bases per a l’assoliment de la independència mitjançant l’Assemblea Nacional Catalana.

L’acte de constitució de l’Assemblea territorial de la Garriga consistí en l’elecció dels càrrecs de coordinador, secretari i tresorer, ocupats per Neus Portet, Maria Coma i Ferran Ribó respectivament i on es signà l’acta constitutiva. Com a vocals de les diferents comissions en formen part Frederic De Buen, Cristina Gorgues,  Joan Padrisa, Antoni Pardo, Víctor Rodríguez  i Marc Troyano.  Per al bon funcionament de la comissió, aquesta s’estructura en diferents comissions com són Extensió, Festes i activitats, Comunicació, Finances i Marxandatge a més de la comissió de coordinació, formada pels responsables de cada comissió més el tresorer, la secretària i la coordinadora.

Properament, l’assemblea territorial, seguint l’esperit de la seva homònima nacional, obrirà un blog i perfil a facebook i twiter per tal d’arribar al màxim de garriguencs possibles i establir ponts de contacte i treball a fi i efecte de crear una xarxa social heterogènia, que tingui com a finalitat vincular-se a l’Assemblea Nacional Catalana. Així mateix, els membres de l’assemblea garriguenca començaran una tasca de contacte personal amb les diferents entitats de La Garriga així com partits polítics. De moment, amb només 15 dies de vida, ja es compta amb un bon grapat d’associats i més de 60 persones que han manifestat la seva adhesió i interès en l’Assemblea.

Aquesta iniciativa social i ciutadania, de caire polític però apartidista, (només s’hi pot adherir a títol individual) es suma a la declaració de La Garriga com “Municipi per la Independència”, essent un dels municipis que ha passat a formar part de l’Associació de Municipis per la Independència, constituïda a Vic el passat 14 de desembre.

Més info a:

vallesoriental@assemblea.cat

Article anteriorVictòria del sènior femení de Futbol Sala la Garriga
Article següentFa por tenir por
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.