Victòria del sènior femení de Futbol Sala la Garriga

0
Futbol_Femeni_gen_2012

Sabadell C 1 – Aee Manuel Blancafort La Garriga 9
Victòria de les noies del sènior davant d’un Sabadell fluix que durant la primera part va rebre 2 gols en els primers 5 minuts de partit. Aquest temps va acabar amb un 1-3 en el marcador que encara es podia remuntar per part de les locals, però a la represa les noies de la Garriga, tot i cometre alguns errors i no estar gaire encertades, van aprofitar gairebé totes les pilotes que arribaven a l’àrea contrària i van aconseguir marcar 6 gols més.

Tot i tenir un resultat bastant ampli no va ser un partit del tot còmode el que es va disputar el passat dissabte després de la parada de Nadal. Ara, amb un partit més però un cop acabada la primera volta del campionat, van primeres empatades a punts amb les segones, l’Hospitalet, que aquesta darrera jornada ha patit un empat inesperat.
Esperem que la segona volta sigui igual o millor i que puguin acabar la temporada com a primeres de grup per pujar de categoria, però per aconseguir-ho no han de perdre cap punt i intentar no encaixar més gols (de moment en porten 45 a favor i 6 en contra).

Properament participaran a la Copa Catalunya amb partits a un únic enfrontament entres les diferents categories del futbol sala femení a la Federació Catalana. Esperem que tinguin molta sort!

Noelia Losantos

Foto: Daniel Prieto (entrenador), Noelia Losantos, Judith Rodríguez, Vanesa Huesa, Alba Pujals, Júlia Cardellach i Oliver Garvín (Entrenador), Tamara Ojeda, Alba Boix, Mar Pujals, Coral Lozano i Flori Barea

classificaci_jornada_9

 

Article anteriorMarc Guasch diu adéu al Dakar 2012
Article següentL’assemblea Nacional per la Independència arriba a La Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.