Classificació actual i nou calendari de la Lliga de Futbol Sala

0
Jornada_9-10

L’any 2011 va acabar amb gairebé la totalitat d’equips havent disputat la desena jornada de lliga i amb una merescuda pausa de partits a l’horitzó per gaudir de les festes de Nadal. Aquest dilluns, però, aquesta pausa s’ha acabat i es reprenen els partits, que podeu veure en el nou calendari adjunt, a les instal·lacions del SEK.

Així les coses, els últims partits que es varen disputar l’any passat varen provocar l’escalada d’una posició d’Assessoria Congost (3r, 24 punts), que avançava Moya Advocats (4t, 23 punts) després de guanyar el seu partit contra El Pont de Can Noguera (8è, 13 punts) per 5 a 0. Això sí, Moya és un dels quatre equips que encara no han disputat la desena jornada i, per tant, si guanya el seu enfrontament d’avui contra els Black Mambas (13è, 10 punts), tornarà a superar Assessoria.

Per la seva banda, el líder segueix sent el Tramonto (30 punts), al desfer-se per 4 a 1 del Trull (10è), que marca la línia de la zona baixa amb 12 punts. Això sí, Little Italy, amb l’empat a 2 que va fer in extremis TJ Automoció (6è, 20 punts), també puja una posició en detriment de Moya i ja és segon.

En cinquena posició hi trobem l’equip de Cafeteria Ca n’Illa (22 punts), que va golejar sense miraments el penúltim classificat, el Kalypolis (0 punts), per 12 a 4. Sisens hi ha els ja esmentats TJ Automoció, i setens hi trobem Coemmo.com (19 punts), a manca d’un partit que jugaran avui contra El Cau (9è, 13 punts).

En desè lloc hi ha el Trull i, empatats a 12 punts, L’Illot FC (11è), que va guanyar per un ajustat 6 a 5 al cuer, el Nostradamus (0 punts). El Sàhara (12è, 11 punts), per la seva banda, va golejar per 3 a 8 a Believit (14è, 9 punts) i els avança a la classificació, mentre que els seus immediats perseguidors, els Black Mambas, també esperen el partit d’aquesta nit per veure si poden sumar els 3 punts que els acostaria als llocs de la lliga dels equips capdavanters, amb vistes a la segona volta.

Ja per últim, el Bar la Plaça (15è, 9 punts) va aconseguir la seva tercera victòria de la temporada golejant el Tagamanent (16è, 3 punts) per 1 a 4 i posen distància entre ells i els tres de la cua.

A continuació, podeu veure els nous horaris disponibles, corresponents a la resta de partits de la primera volta.

Calendari_fins_dilluns_5_de_mar_de_2012

Article anteriorConsells d’autoprotecció en cas de ventades
Article següentLa Diputació de Barcelona ajudarà els ajuntaments a pagar les factures
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.